Vælg en side

Statement Copenhagen er en luksuriøs skønhedskæde, hvor kun dedikerede professionelle med stor erfaring arbejder. Skabt af en designer, der vil ændre måden, vi får skønhedsbehandlinger på.

 

Rene linjer med smuk, sort marmor på væggene og receptionsdisken. En be-handler der ved, hvordan negle med Shellac bedst kommer til at se ud, og som lader én sidde i fred, når man ønsker det, så man kan nyde roen, duftene og de gennemførte omgivelser. Statement Copenhagen er et skønhedskoncept, bestående af tre klinikker – den nyeste i Waterfront – hvor høj standard er en mærkesag. Skabt af designeren Louise Find, som på kort tid har fået succes med sit forretningsunivers af mode, skønhed og design. Eksklusivitet, luksus og skandinavisk minimalisme i kombination med international mode og design er gennemgående for designeren, som står bag Louise Find Fine Jewellery, interiørforretningerne Louise Find Living og skøn-hedsklinikkerne Statement Copenhagen.

STATEMENT Cryo Ansigtsbehandling findes i to versioner: en på 30 min. til 850 kr. og en på 60 min til 1.250 kr.

 

Dygtigt personale er et must

Louise Find fortæller, at visionen med Statement Copenhagen er at give kunderne adgang til alle de klassiske skønhedsbehandlinger – negle, hud, hår og makeup – i yderst æstetiske omgivelser, udført af det mest veluddannede og erfarne personale. Især personaledelen er vigtig for Louise, og hun gør derfor meget ud af teampleje, videreuddannelse, god løn og engagement. For Louise, der har en international designuddannelse fra Paris og New York og selv er uddannet hårstylist og makeupartist, og senere videreuddannet i virksomhedsledelse, er der et direkte link mellem glade kunder og et dygtigt, engageret personale. Personale af høj standard er simpelthen kundernes garanti for et godt og ordentligt resultat.

 

Egen makeup- og hudplejeserie

Men det stopper ikke her. Samtidig med åbningen af den eksklusive skønhedskæde i Waterfront lancerer Louise Find også sin egen makeup- og hudplejeserie. To omfattende serier skabt i intenst samarbejde
med danske og udenlandske makeupeksperter og hudlæger. Ud over de fysiske klinikker, har Statement Copenhagen også en web­-shop, hvor du kan få unikke skønhedsprodukter, du ikke lige finder andre steder. Bl.a. de særlige rose-diffusere fra Côte Noire.
I alle klinikker er der opsat plexiglas mellem behandler og klient, og der rengøres flere gange dagligt og sprittes af, så alle Covid-19-regler overholdes til punkt og prikke.

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere

error: Indhold er beskyttet.