NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen, som i Hellerup er smukt placeret i Waterfront, tilbyder nu den unikke skønhedsbehandling Cryo. Vi har talt med Cecilie, som er kosmetolog og salonansvarlig i en af søsterklinikkerne – den nyåbnede Statement Copenhagen i Store Kongensgade i København – om det særlige ved behandlingen:
– Det er en såkaldt kuldechok-behandling, der aktiverer blodcirkulationen, sætter gang i kollagen-dannelsen og fjerner døde hudceller. Det vil sige, at du både får et øjeblikkeligt resultat, og på sigt vil du opleve færre rynker og finere hud, forklarer Cecilie.

Vælg mellem Statement’s Cryo-quick facial og klinikkens luksus 45 minutters Cryo-behandling. Cryo er oplagt som en skønhedsbooster inden festen.

Kulde-chok-behandling

Cryo betyder kulde og er en behandlingsform udviklet på -186 grader. I behandlingsøjemed har Cryo især været brugt af fysioterapeuter og til slanke­behandling. Den Cryo-behandling som Statement Copenhagen tilbyder, er specialudviklet til ansigtet og består af den -186 graders kolde Cryo-damp og LED-lys. En kombination med en række gavnlige effekter. Den umiddelbare effekt er, at man efter behandlingen har fået en strammere hud. Ligesom efter en god nats søvn efterfulgt af et koldt vinterbad! Derfor er den oplagt som et sandt skønhedsboost på vej til fest. Vælger man Statement’s Cryo-quick facial kan man gøre det oven på makeuppen i frokost­pausen.

45 minutters luksusbehandling

Ønsker man at reducere rynker, mindske poser under øjnene og få en generel opstramning, som ved injek­tionsbehandlinger, skal man tage Statement Copenhagen’s 45 minutter luksus Cryo-behandling. Cecilie forklarer, at den består af en dobbelt­­afrensning, så ansigtet er helt rent, påføring af serum, dernæst to minutters intens Cryo, hvor man selv holder Cryo-masken, så man altid kan tage den væk fra ­ansigtet, hvis man føler, at det bliver for koldt, og til sidst afsluttende ansigtsmassage og creme. Behandlingen er også god i kombination med botox eller ­fillers, fordi den dæmper hævelsen. Det er individuelt, hvor mange behandlinger, man skal have, men Cecilie anbefaler et forløb med 6 behandlinger over 6 uger, for størst effekt.

Hvad opnår du med Cryo-behandlingen?

  • Booster kollagendannelse
  • Reducerer rynker
  • Strammer op
  • Dæmper betændelsestilstande
  • Gør huden festklar
Tilbud Statement Cryo Facial. Før 1.250 kr. Nu 850 kr.
Statement Copenhagen Waterfront udvider

Statement Copenhagen Waterfront udvider

Den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen har fået vokseværk. Salonen i Waterfront er blevet tre gange så stor med flere dygtige behandlere og endnu flere skønne behandlinger, et nyt skønhedsunivers ’kun til mænd’ og meget mere.  Nu bliver det endnu nemmere at få ordnet sine negle hos de dygtige piger i Statement Copenhagen i Waterfront. Louise Find, som står bag den luksuriøse skønhedskæde af indtil videre fem klinikker, har brugt den seneste tid på at styre håndværkere og udvide med­arbejder­staben i sin populære Hellerup-klinik i shopping-centeret.  

læs mere
Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Statement Copenhagen står for årets sidste makeover. En rigtig festmakeup med fokus på øjnene. Kosmetiker og makeupartist Sidsel, som til daglig arbejder i Statement Copenhagen i Illum, står bag årets ultimative festmakeup. Øjnene er i absolut fokus med looket Smokey Eyes. Den mørke, forførende øjenmakeup, som stammer helt tilbage fra 1960’erne og som op igennem tiden har været en af festmakeuppens mest populære. Glimmer og guld: Sidsel fortæller, at for at gøre det lidt anderledes, er de mørke øjenskygger skiftet ud med guld. Og vipperne har fået ekstra volumen med Duff Lashes smukke vipper. Huden er mættet med lækker foundation fra Mac samt masser af glimmer og highlight. For at fastholde fokus på øjnene er der nude lipgloss på læberne. Håret kan sættes på mange forskellige måder. Modellen Isabel er så heldig at have store, naturlige krøller, og som med fordel kan sættes op, skrabes tilbage eller slås ud. Så længe øjnene tager hele opmærksomheden, kan man sætte håret, som man vil.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X