Vælg en side

Laserbehandlinger bør ikke udføres om sommeren, fordi effekten nedsættes på solbrun hud og pga. risiko for pigmentforandringer. Derfor er efterår og vinter også oplagt til at komme uønskede hår eller karsprængninger til livs. Laser-behandlingerne hos Clinique Belnatur er et avanceret lasersystem fra danske MedArt, der har udviklet en diodelaser i kombination med en 3D-scanner og et indbygget kølingssystem.

Effektivt resultat med diodelaser

Der er tale om en laserbehandling, som giver et virkelig flot og effektivt resultat og med mindst muligt ubehag. Behandlingen egner sig fantastisk til forskellige typer af karsprængninger i ansigt/krop – ofte er én behandling nok – og skal du have fjernet hår, så er diodelaseren det mest effektive, da der opnås varig hårreduktion. En forudsætning er, at det er mørke hår i vækstfasen. Hvordan det vil virke på dig, kan klinikken rådgive dig om ved en gratis konsultation.

TILBUD LASER

Få 25% på alle laserbehandlinger.
Se hjemmesiden for priser og behandlingsområder.

Gælder til 1. november 2019.

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.