Vælg en side

På Østerbrogade – nær ved Svanemøllen Station– kaster Graceful Space nyt lys over byens borgere. Bogstaveligt talt. Med højteknologisk medicinsk lysbehandling tilbyder klinikken det ypperste inden for moderne hudpleje. 

 

Bag klinikken står Jesper Øland Petersen og André Henrik Hjelm. Sammen har de skabt en klinik, som udfører avanceret behandling og pleje af hudlidelser som f.eks. akne, roseacea, atopisk eksem, perioral dermatitis m.m. Klinikken beskæftiger derudover kosmetolog Michelle Schønnemann. Alle er de dybt fascineret af huden som kroppens største organ, der er så enorm vigtig for vi menneskers velvære og fremtoning.

Graceful Space bringer lyset tilbage til Østerbro

Som den første klinik i Danmark tilbyder Graceful Space medicinsk lysbehandling med Omnilux, som er det mest veldokumenterede og højeffektive udstyr, og oprindeligt udviklet af NASA til sårheling i rummet. Klinikken tilbyder også JOOVV til helkropslysterapi. Inspirationen til lysbehandling har ejerne hentet i deres baghave på Østerbro. For det var i København, og på Østerbro, at medicinsk lys i sin tid vandt udbredelse til hele verden. Læge og Nobelpris-modtager Niels R. Finsen opfandt lysbehandling til uhelbredelige hudsygdomme. Det kan derfor synes som et tegn, at Graceful Space ligger blot en kilometer fra Finsens Medicinske Lysinstitut på Strandboulevarden. 

Graceful Space sætter standarden

– Vi ønsker at give vores kunder gode resultater, og her er lysbehandling optimalt. Her i Norden er vi ofte i lysunderskud, hvilket påvirker vores trivsel, siger Jesper. Lysbehandling med rød og nær infrarød LED lys tilfører kroppen energi. Lyset optages gennem hudens overflade, hvorefter cellernes mitochondrier begynder at producere mere energi. Rødt lys fremmer blodcirkulationen, og collagendannelsen aktiveres. Man opnår en sund og spændstig hud. Derfor indgår lys i næsten alle ansigtsbehandlinger på klinikken, tilføjer André. Infrarødt lys bedrer sårheling, herunder kroniske sår. Blåt lys er specielt egnet til akne, da det dræber bakterier. For teenagere med uren hud er moderne lysbehandling et veldokumenteret og sundt alternativ til langvarig antibiotika. Lyset kan både anvendes på særlige områder og på hele kroppen. Klinikken anvender Excuviance og Neo Strata, der er de effektive produkter på markedet. Til klinikken er også tilknyttet en hudlæge,  Nieves Puente, som ud over avancerede hudpleje-behand-linger også tilbyder æstetiske behandlinger med Botox og fillers. 

 

Den medicinske lysbehandling Omnilux tilbydes for første gang i Danmark. 

 

25% RABAT

Vi byder alle Nord Magasinets læsere hjertelig velkommen til Graceful Space. I den forbindelse giver vi i november 2019 hele 25% rabat på en Exuviance Peel – en enestående ansigtsbehandling som passer til alle hudtyper. Benyt dig af muligheden for at mærke og se synergieffekten fra Exuviance produkter i kombination med vores medicinske lys. Alt du skal gøre for at benytte dig af dette tilbud, er at skrive koden NO25 i kommentarfeltet, når du booker online. Rabatten fratrækkes ved kassen.

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.