Vælg en side

OPSUNDBAY Deepsilker et nyt dansk produkt, som frigiver naturlige silkeproteiner til huden, mens du sover.
Mød OPSUNDBAY og prøv Deepsilk™ på NORDs Sommermarked.

Vidste du, at silke bl.a. består af sericin-silkeprotein, som bliver brugt i kosmetik-industrien til at fugte og øge hudens elasticitet med? Det gjorde den danske designvirksomhed OPSUNDBAY, som producerer innovativt tøjdesign i kombination med autentisk håndværk, og nu også står bag en helt ny type silke til silkebløde nætter: Deepsilk.

OPSUNDBAY forklarer, at det har stor betydning for din hud og hår, hvad du sover på. Friktion, fugt og temperatur kan irritere din hud – og dermed også din søvn. Silke har fra naturens side de bedste egenskaber til sengetøj, og det betyder over årene meget mere for din hud, end hvad du regner med.

Sov dig til smuk hud med silkebetræk fra Opsundbay.

Jagten på den bedste og reneste silke

Som designvirksomhed med speciale i eksklusive materialer har OPSUNDBAY indgående forståelse for, hvad der gør en silkemetervare god eller dårlig. Lige fra kvaliteten af råmaterialet, til forarbejdning og håndtering, samt selve vævningen af stoffet. OPSUNDBAY’s silke skulle derfor dels have markedets bedste silkekvalitet og være den reneste silke, og dels skulle silken have det hudgavnende sericin-silkeprotein i sig. Almindelige silketekstiler har ikke sericin-proteinet i sig, fordi det bliver opløst i produktionen, og så kan silken ikke længere gøre de underværker for huden, som den rent faktisk er i stand til fra naturens side.

Innovativt design med hudvenligt protein

Efter flere års søgning har man endelig fundet en silkeleverandør, som matcher virksomhedens høje krav. En enestående silkeleverandør som både udvinder og væver silken på en helt unik måde, baseret på gamle traditioner, samtidig med at man benytter sig af den nyeste teknologi. Samarbejdet betyder, at OPSUNDBAY er sikret en høj kontinuerlig kvalitet, ansvarlig produktion og nye produkt-muligheder. Resultatet er blevet til eksklusivt sengetøj i Deepsilk, som skiller sig ud fra al anden silke på markedet.

NORD har testet den hudplejende silke

– Allerede ved udpakningen står det klart, at mit nye hovedpudebetræk i eksklusiv silke med hudplejende egenskaber,  hører til i en liga for sig. Elegant og stiluldt, næsten fra en svunden tid, hvor kvalitet og æstetik, var en mærkesag. Hovedpudebetrækket kommer på, og ud over at være noget nær den smukkeste silke, jeg har set, er silkebetrækket også vanedannende blødt, og ikke mindst perfekt temperaturregulerende natten igennem. Jeg synes min ansigtshud ser fin ud efter flere silkebløde nætter. Den har mere glød, end den plejer, også selvom jeg ikke har fået otte timer i træk.

Af journalist Camilla Lærke Mors.

Hvad gør OPSUNDBAY Deepsilk™ unik?
Deepsilk er beriget med sericin-silkeprotein, som i kosmetikindustrien bruges som naturligt fugtgivende middel. Videnskabelige undersøgelser viser også, at sericin-silkeprotein fugter og øger hudens elasticitet, som vi især mister med alderen. OPSUNDBAY Deepsilk’s hovedpuder i 25 momme, er desuden fri for silikone og farvemidler, og er OEKO-TEX-certificerede.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.