Vælg en side

Den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen har fået vokseværk. Salonen i Waterfront er blevet tre gange så stor med flere dygtige behandlere og endnu flere skønne behandlinger, et nyt skønhedsunivers ’kun til mænd’ og meget mere.  


Highend salonprodukter er på hylderne.

Nu bliver det endnu nemmere at få ordnet sine negle hos de dygtige piger i Statement Copenhagen i Waterfront. Louise Find, som står bag den luksuriøse skønhedskæde af indtil videre fem klinikker, har brugt den seneste tid på at styre håndværkere og udvide med­arbejder­staben i sin populære Hellerup-klinik i shoppingcenteret.  
– Mit team og jeg glæder os over, at klinikken i Waterfront bliver tre gange så stor, så vi får nemmere ved at imødekomme den efterspørgsel, der har været, lyder det fra Louise Find, som nu kan tilbyde kunderne en stor og flot klinik på hele 200 kvadrat­meter. Udtrykket og stemningen er den samme med fokus på kvalitet og luksus: At få en behandling hos Statement er som at træde ind på et 5.stjernet hotel med skandinavisk minimalisme og international eksklusivitet – et tiltrængt pusterum i hverdagen.  


Der kommer endnu flere behandlinger i Hellerups ‘nye’ Statement.

Vinterbad i frokostpausen og nye skønne behandlinger 

Behandlingerne er et miks af afstressende wellness og effektive skønhedsbehandlinger med seks ekstra pladser til manicure og pedicure, samt et dobbelt parmassagerum til både par, veninder og til mor-datter- behandlinger. Hertil kommer den nyeste version af en cryo-sauna. Behandlingen gør det samme effektive for kroppen som en vinterbadning men i frokostpausen og med makeup på for kvindernes vedkommende. Der er tale om en top­behandling, som virkelig sætter gang i blod­cirkulationen, og som booster hud og krop. Præcis som en vinterbadning. Slutteligt kommer der også en ny stor butik med makeup- og hudpleje­produkter og to styling-pladser til håropsætning og flere receptionsdiske. 


Alle Statement Copenhagen-klinikker er indrettet på samme eksklusive måde.

Statement Copenhagen til mænd 

Som noget ekstra er Louise Find også i fuld gang med at indrette et nyt skønhedsunivers til mænd.  
I det tidligere Statement-lokale i Waterfront bygges der lige nu en afdeling til herrer. Inspireret af luksuriøse barbersaloner i London, der tilbyder lækker whisky, rom og cognac til ganen, mens specialuddannede barberer tager hånd om skæg og hårpragt. Mens-grooming – fx voks af ryg, samt hånd- og fodpleje – kommer også. Teamet bag Statement sætter således alt ind på, at også mændene skal føles sig godt tilpas i deres nye luksuriøse salon op mod julen.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Statement Copenhagen står for årets sidste makeover. En rigtig festmakeup med fokus på øjnene. Kosmetiker og makeupartist Sidsel, som til daglig arbejder i Statement Copenhagen i Illum, står bag årets ultimative festmakeup. Øjnene er i absolut fokus med looket Smokey Eyes. Den mørke, forførende øjenmakeup, som stammer helt tilbage fra 1960’erne og som op igennem tiden har været en af festmakeuppens mest populære. Glimmer og guld: Sidsel fortæller, at for at gøre det lidt anderledes, er de mørke øjenskygger skiftet ud med guld. Og vipperne har fået ekstra volumen med Duff Lashes smukke vipper. Huden er mættet med lækker foundation fra Mac samt masser af glimmer og highlight. For at fastholde fokus på øjnene er der nude lipgloss på læberne. Håret kan sættes på mange forskellige måder. Modellen Isabel er så heldig at have store, naturlige krøller, og som med fordel kan sættes op, skrabes tilbage eller slås ud. Så længe øjnene tager hele opmærksomheden, kan man sætte håret, som man vil.

læs mere
Modellens fleksible frisure

Modellens fleksible frisure

Carl’s Barber Shop tog udgangspunkt i Antons modelarbejde og klippede ham i en fleksibel frisure med masser af mulighed for styling og typeskift.
Når man som Anton lever af sit udseende, så er håret vigtigt. Frisør og
indehaver Jan Lauritsen af Københavns ikoniske og cool frisør­salon for mænd – Carl’s Barber Shop – klippede derfor en frisure med udgangspunkt i to styles. På den måde kan Anton style det på mange forskellige måder og skifte type. Med håret kan han både signalere verdensmand, streetsmart, fashionabel dan-dy­type, og hvad der ellers kræves af ham som model.

læs mere

error: Content is protected !!
X