Vælg en side

Den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen har fået vokseværk. Salonen i Waterfront er blevet tre gange så stor med flere dygtige behandlere og endnu flere skønne behandlinger, et nyt skønhedsunivers ’kun til mænd’ og meget mere.  


Highend salonprodukter er på hylderne.

Nu bliver det endnu nemmere at få ordnet sine negle hos de dygtige piger i Statement Copenhagen i Waterfront. Louise Find, som står bag den luksuriøse skønhedskæde af indtil videre fem klinikker, har brugt den seneste tid på at styre håndværkere og udvide med­arbejder­staben i sin populære Hellerup-klinik i shoppingcenteret.  
– Mit team og jeg glæder os over, at klinikken i Waterfront bliver tre gange så stor, så vi får nemmere ved at imødekomme den efterspørgsel, der har været, lyder det fra Louise Find, som nu kan tilbyde kunderne en stor og flot klinik på hele 200 kvadrat­meter. Udtrykket og stemningen er den samme med fokus på kvalitet og luksus: At få en behandling hos Statement er som at træde ind på et 5.stjernet hotel med skandinavisk minimalisme og international eksklusivitet – et tiltrængt pusterum i hverdagen.  


Der kommer endnu flere behandlinger i Hellerups ‘nye’ Statement.

Vinterbad i frokostpausen og nye skønne behandlinger 

Behandlingerne er et miks af afstressende wellness og effektive skønhedsbehandlinger med seks ekstra pladser til manicure og pedicure, samt et dobbelt parmassagerum til både par, veninder og til mor-datter- behandlinger. Hertil kommer den nyeste version af en cryo-sauna. Behandlingen gør det samme effektive for kroppen som en vinterbadning men i frokostpausen og med makeup på for kvindernes vedkommende. Der er tale om en top­behandling, som virkelig sætter gang i blod­cirkulationen, og som booster hud og krop. Præcis som en vinterbadning. Slutteligt kommer der også en ny stor butik med makeup- og hudpleje­produkter og to styling-pladser til håropsætning og flere receptionsdiske. 


Alle Statement Copenhagen-klinikker er indrettet på samme eksklusive måde.

Statement Copenhagen til mænd 

Som noget ekstra er Louise Find også i fuld gang med at indrette et nyt skønhedsunivers til mænd.  
I det tidligere Statement-lokale i Waterfront bygges der lige nu en afdeling til herrer. Inspireret af luksuriøse barbersaloner i London, der tilbyder lækker whisky, rom og cognac til ganen, mens specialuddannede barberer tager hånd om skæg og hårpragt. Mens-grooming – fx voks af ryg, samt hånd- og fodpleje – kommer også. Teamet bag Statement sætter således alt ind på, at også mændene skal føles sig godt tilpas i deres nye luksuriøse salon op mod julen.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Statement Copenhagen er åbnet på trianglen

Statement Copenhagen er åbnet på trianglen

Endnu et smukt skud på stammen af eksklusive og luksuriøse skønhedssaloner, som erhvervskvinden Louise Find står bag. At få en behandling hos Statement er som at træde ind på et 5. stjernet hotel med skandinavisk minimalisme og international eksklusivitet – et tiltrængt pusterum i hverdagen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X