Vælg en side

Eye5 Øjenlågsklinik er Nordens førende inden for kosmetisk øjenkirurgi. Her oplever mænd og kvinder dagligt at få et nyt og friskere udseende, fordi øjenlågene er blevet løftet eller ’poserne’ under øjnene er væk.

På verdensplan er øjenlågsoperationer det næstmest populære kosmetiske indgreb. Ifølge indehaver af Eye5 Øjenlågsklinik og specialist i kosmetisk øjenlågskirurgi, Jesper Thulesen, er der en helt åbenlys grund til det:

– Forandringen er gennemgribende, fordi øjnene er det, som vi ’møder livet og omgivelserne med’. Hænger øjenlågene, ser vi trætte og måske sure eller reserverede ud, selvom at vi slet ikke er det! Dernæst er selve indgrebet og forløbet overkommeligt, mens resultatet er fantastisk, som ellers kun ses efter store kosmetiske operationer i fuld narkose.

Specialister i øjne

Eye5 Øjenlågsklinik er en del af Hovedstadens Øjenklinik i København. Udover at modtage patienter via Sygesikringen, så opererer øjenlågskirurg Jesper Thulesen årligt mange klienter fra hele landet. Det kan være øvre og/eller nedre øjenlåg samt øjenbryn. Som én af få klinikker i Europa er klinikken også specialister i såkaldt ’double eyelid surgery’; kosmetisk forandring af øjenlåg hos asiatere, hvor der bliver skabt en flot globeline. Herudover udføres forskellige typer opstramning af øjenomgivelserne med laser.       

– Eftersom stort set alle af vores operationer udføres med laser, så oplever de fleste klienter – som en sidegevinst – at få opstrammet huden omkring øjnene samtidig med, at fedtprolaps nemt kan fjernes, forklarer Jesper Thulesen.

Før operationen skal man til en uforpligtende konsultation, hvor ens øjenomgivelser analyseres og fotograferes, hvorefter behandlingsmulighederne gennemgås, så man er helt sikker på at opnå den ønskede effekt.

Snild operation

Øjenlågsoperationer foretages i lokalbedøvelse og tager sædvanligvis 30-60 min. Da klinikken anvender en avanceret CO2-laser, er der typisk ikke blod. Det er en stor fordel ved fjernelse af fedtposer/fedtprolaps, som ”buler” frem. De første dage skal man være i ro, og efter 3-4 dage kan man normalt passe sit job igen. En ekstra garanti for specialisering og tryghed er, at Jesper Thulesen også er en af landets dygtige undervisere af kommende øjenlæger i kosmetisk øjenlågskirurgi og internationalt holder foredrag om teknikkerne. I nordisk regi underviser han i brugen af Botox og fillers. Eye5 udfører nemlig i samarbejde med Clinic Aesthetica også alle behandlinger med Botox og fillers, som er oplagt at få samtidig med sine ’nye’ og ungdommelige øjne.

Øjenkirurgi med rabat

750 kr. fratrækkes alle typer af de øjenkirurgiske indgreb hos Eye5 Øjenlågsklinik.

Priser 9.500 – 19.500 kr.

Oplys koden NORD.

Gælder til 1. november 2019. Forundersøgelse er gratis og uforpligtende.

Eye 5 Øjenlågsklinik
Store Kongensgade 36, 4. sal / København K
33 11 66 25 / eye5.dk

Nyhed / neglesalon

Nyhed / neglesalon

Få smukke negle hos Bach Nails & Spa Akrylnegle med Shellac fra 390 kr. Gelenegle med Shellac 430 kr. Manicure med Shellac 320 kr. Pedicure med Shellac 420 kr. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16 / Søndag: Efter aftale BACH Nails & Spa...

læs mere
Skønhed / hjemmespa

Skønhed / hjemmespa

Forkæl dig selv med hjemmespa. Der er masser af muligheder for selvforkælelse blandt luksusprodukter skabt til skøn mig-tid. Eksfoliering, hårmasker, duftlys, æteriske olier og highend hudpleje.

læs mere
error: Content is protected !!
X