Vælg en side

Implantatklinik København har også en årelang erfaring med kosmetisk tandretning og har derfor åbnet signaturklinikken Smiledesigns.

Her er også tale om et kompetence­center med et suverænt skarpt fokus: Kosmetisk tandretning med Invisalign. Den efterhånden kendte metode med den usynlige bøjle som gør, at man næsten ikke kan se, at man har bøjle på. Smiledesigns ligger i samme ejendom som Implantat­klinikken og er en stor og smuk selv­stændig klinik, indrettet af Henning Larsen Architects i natur­materialer som beton, marmor og træ i lyse og
afdæmpede nuancer.

Tilfredse kunder

Daglig leder, COO Mette Wiig, ved, hvorfor man har så mange tilfredse kunder. Over 2.000 igangsatte tandretninger er det blevet til:
– Vores kunder fortæller os gang på gang, at det gør en markant forskel for dem at få rettet tænder her hos os. Tandretning er jo en stor og livsforandrende beslutning, og så giver det altså tryghed at gøre det hos nogle med stor erfaring, fremfor en klinik hvor det er en behand­ling, der kun laves indimellem alt det andet, siger hun.

Smiledesignere retter tænder

Der er 8 klinikrum og 18 ansatte, som her kaldes Smile­designere. Alle med stor erfaring og uddannelse i tandretning og Invisalign. En behand­ling med kosmetisk tandretning igangsættes først ved en forudgående intern konference. Her bliver hver behandling vurderet og godkendt af de samme kendte kræfter som hos Implantatklinik København. Tandlæge og klinik­ejer Claus Rislin er med til at udarbejde og godkende alle behandlingsplaner, og Raman Aulakh er en af verdens mest anerkendte ortodontister – dvs. en tandlæge med speciale i tandretning – og med til at sikre, at alle behandlinger lever op til begge klinikkers høje kvalitetskrav.

Få rettet dine tænder i et kompetencecenter for tandretning med den usynlige bøjle Invisalign.

Besøg NORDs sundhed butikker her:

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.


error: Indhold er beskyttet.