Vælg en side

Bæredygtige, næringsrige, veganske lækkerier

Skab en sundere fremtid med vegansk Omega-3

EcoGroup har fokus på at forbedre sundheden hos flere mennesker ved at indgå i positive partnerskaber og ved kun at anvende de mest rene og bæredygtige ingredienser. Vi støtter lokale og globale organisationer, der har en positiv indvirkning nu og for kommende generationer, fordi de gør noget godt og giver noget tilbage.

Vores moderne livsstil resulterer i, at et stigende antal mennesker spiser forarbejdede fødevarer, som er meget rige på Omega-6. Det øgede forbrug af Omega-6 kombineret med utilstrækkeligt Omega-3 i vores kost resulterer i ubalancerede fedtsyreniveauer i vores krop.

Vi fandt ud af, at jo større forskellen mellem disse niveauer er i vores krop, jo mere modtagelige er vi for sygdomme.

Vi fandt ud af, at vi kunne opnå et øget niveau af Omega-3 gennem en sund kost med fed fisk som torsk og laks og endnu mere optimalt ved at indtage rene veganske Omega-3-tilskud dagligt.

Da vi ikke kunne finde et kosttilskud, der var godt nok til vores familier og miljøet, besluttede vi at insource vores egne produkter gennem pålidelige og bæredygtige partnere, fordi vi har lært, at oprindelsen betyder noget, når det kommer til vores sundhed.

I dag er vi overbeviste om, at jo tidligere vi begynder at berige vores kost med Omega-3, jo større er vores chancer for at opretholde en sundere balance hele livet igennem.

 

Veganske produkter med Omega-3

Vores chokolade indeholder

Lavet med kakaobønner fra farmere, der respekterer menneskerettigheder, kakaoskovbrug og biodiversitet, fusioneret med alle foredelene ved Omega-3. En ægte booster, som smager fantastisk.

 

100% ren vegansk Omega-3 olie

Vores olie er udelukkende fremstillet af marine mikroalger, der er høstet i rent havvand, og er en miljøvenlig vegansk kilde til gavnlige marine Omega-3-fedtsyrer, der er rig på EPA- og DHA-fedtsyrer og fri for miljøgifte.

 

Ecogroup

error: Indhold er beskyttet.
X