Vælg en side

Få din daglige dosis Omega-3-olie i den nye og revolutionerende veganske chokolade fra ecoltr®. Nu med to nye smagsvarianter; Hazelnuts Piedmonte og Sea Salt.

Kan chokolade være sundt? Ja, hvis kakao-bønnerne er af høj kvalitet, som den er i chokoladen fra ecoltr®, og som samtidig er patenteret: Dels pga. den nænsomme behandling af de særligt udvalgte kakaobønner, der giver chokoladen et højt indhold af antioxidanter, og dels for noget helt nyt og revolutionerende, idet der i hvert stykke chokolade indeholder en daglig dosis Omega-3 olie udvundet af marine mikroalger. Det gode ved Omega-3 olien er, at det bidrager til, at du kan opnå den rette balance af de flerumættede fedt-syrer Omega-3, 6 og 9, og samtidigt er godt for både hjerne, blodcirkulation og syn. 

Powerbooster med sund olie

Det er ikke set før, at du kan få et velsmagende kosttilskud, som en powerbooster i alle de situationer i hverdagen, hvor du måske har brug for et boost, fordi dit blodsukker er faldet. Chokoladen er vegansk og lavet med med kokosmælk, rørsukker og kakao-bønner, der er dyrket under bæredygtige forhold med respekt for mennesker og natur.

Tre varianter med alt det gode

Du kan nu vælge mellem tre varianter. Den originale i ren mørk chokolade og de to sprit-nye smage med Piemonte-hasselnødder (formentlig verdens bedste hassel-nødder) eller med Sea (direkte fra Kattegat).

Vælg mellem den originale med ren mørk chokolade eller med Piemonte-hasselnødder eller med Sea Salt
Vegansk Omega-3 olie udvundet af mikroalger
30 stk. i hver æske. 1 pr. dag / 1 mdr.
299 kr. Webshop: ecoltr.com

 

30% introrabat med koden: NORD
på ecoltr.com

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Når krop og sind forenes

Når krop og sind forenes

Vi ved godt, at kroppen responderer døgnet rundt på sindet og omvendt.
Disse to dele af mennesket er i konstant kontakt og afhængighed med hinanden. MEN er vi BEVIDSTE om, hvilke fordele vi kan drage af denne sunde forbindelse, og hvilke ulemper vi bør navigere uden om?

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X