Vælg en side

Øget livskvalitet og tryghed hele døgnet?

Vi har tiden til nærvær og omsorg.

Velkommen til Privat Sygepleje
Stifter og indehaver er Mini Nathalie Brint, som igennem de sidste 12 år har været privat sygeplejerske. Hun er bosat i Hellerup, hvorfra hun koordinerer et team af højt dedikerede sygeplejersker.

De typiske patienter hos os, er ældre mennesker, der har brug for hjælp i få timer såvel som lange rehabiliteringsforløb efter alvorlig sygdom og/-eller med denne indsats ønsker at undgå eller udskyde plejehjemsophold.
 Vores mål er at skabe tryghed hos vores patienter hele døgnet. Vi yder terminal sygepleje hvor intensiv omsorg og kærlig behandling af den ældre medvirker til, at rejsen bliver så værdig og respektfuld som overhovedet muligt, for hele familien.

Vi yder sygepleje ud fra et holistisk menneskesyn:
Et holistisk menneskesyn tænker på ” det hele menneske” – det enkelte menneske betragtes i en bred sammenhæng, hvor det tages højde for de psykiske, fysiske, følelsesmæssige sociale og åndelige sider hos den enkelte.

Vi betragter alle disse ” dele”, som livsnødvendige behov, som vi hjælper med til at afdække, når vi yder vores sygepleje. Omsorg, indføling og empati og have tiden til, at lytte på de mange historier fra fortiden, –  som et langt liv naturligt har givet, ser vi som en naturlig del af sygeplejen. Det vigtigste er, at den ældre –  midt i svær sygdom eller svækkelse, også føler sig følelsesmæssigt set og hørt og det er med til, at give den ældre en højere livskvalitet og et bedre helbred.

Privat Sygepleje

Vi specialiserer os i ældrepleje/-terminal pleje.
Vi har desuden mangeårig erfaring med pleje af ældre med Demens/Alzheimers/Parkinson – alle sygdomme, der giver mange udfordringer i hverdagen, og hvor der ofte behøves ekstra hjælp og støtte.

Må jeg passe på din mor og far?
Det er ikke altid at familierne omkring en ældre syg person har mulighed for at være tilstede så mange timer, som der er behov for, og her er vi til hjælp hele døgnet.

Kontakt os

Kontakt Mini Nathalie Brint på telefon 23 728 729 for en samtale om netop din/jeres situation eller for at aftale et møde i hjemmet.

Vi har samarbejde med flere praktiserende læger, som henviser deres patienter.
– privat sygepleje er det bedste alternativ til plejehjem og/-eller suplement til den offentlige hjemmepleje – døgnet rundt – i eget hjem.

Privat sygepleje
Carolinevej 1
2900 hellerup 
Tlf. 23 728 729
privatsygepleje@gmail.com
privatsygeplejeminibrint.dk

Følg os

Privat Sygepleje

error: Indhold er beskyttet.