Vælg en side


Velkommen til
virksomheden
Privat Sygepleje

Vi ynder at tænke om os selv, at vi er meget mere end en virksomhed.
Stifter og indehaver er privatsygeplejerske gennem de sidste 12 år, Mini Nathalie Brint, bosat i Hellerup, hvorfra hun koordinerer hjemmesygepleje med en lille gruppe af faste sygeplejersker. Det vil sige, når hun altså ikke selv er “ude i marken” for at supervisere, og selv tage vagter med – ikke sjældent – ældre medborgere, som har valgt denne form for omsorg og pleje. For Mini Brint er denne måde at leve på altså et decideret “kald” i livet, og omsorgsdelen ligger helt naturligt øverst i bunken af menneskelige egenskaber.

Sundhed

Kontakt os

Kontakt Mini Nathalie Brint på telefon 23 728 729 for en samtale om netop din/jeres situation eller for at aftale et møde i hjemmet.

Vi har samarbejde med flere praktiserende læger, som henviser deres patienter.
– privat sygepleje er det bedste alternativ til plejehjem og/-eller suplement til den offentlige hjemmepleje – døgnet rundt – i eget hjem.

Privat Sygepleje

Vi specialiserer os i ældrepleje/-terminal pleje.
Vi har desuden mangeårig erfaring med pleje af ældre med Demens/Alzheimers/Parkinson – alle sygdomme, der giver mange udfordringer i hverdagen, og hvor der ofte behøves ekstra hjælp og støtte.

Privat sygepleje
Strandparksvej 1, 3. th.
2900 Hellerup
privatsygepleje@gmail.com
privatsygepleje.com

 

Følg os

Privat Sygepleje

Det handler om TRYGHED

Det handler om TRYGHED

Tryghed er nøgleordet, når sygeplejerske Mini Nathalie Brint forklarer, hvad hun ønsker at give med sin virksomhed Privat Sygepleje – både til de ældre eller syge, hun kommer hos, og deres familier.

læs mere
error: Content is protected !!
X