Vælg en side

– Mine patienter skal have den bedste livskvalitet hele døgnet, siger Mini Nathalie Brint.

Tryghed er nøgleordet, når sygeplejerske Mini Nathalie Brint forklarer, hvad hun ønsker at give med sin virksomhed Privat Sygepleje – både til de ældre eller syge, hun kommer hos, og deres familier.

 

Corona skaber så meget ensomhed og frygt. Både hos ældre mennesker, som sidder derhjemme mere eller mindre uden besøg, og/eller hos deres børn, som er ved at blive slidt op fysisk og psykisk, fordi de ikke kan nå det hele.

 

Overordnet blik

– De er et eksempel på nogle af dem, som mit team af sygeplejersker og hjælpere og jeg selv brænder for at gøre noget for, forklarer Mini Nathalie Brint om sin virksomhed Privat Sygepleje, som ikke bare yder sygepleje, men kommer med et overordnet blik, som fanger, hvordan patienterne får livskvalitet hele døgnet rundt.

 

Tid til nærvær

– Tryghed er, at nogen kommer forbi, som ikke bare bliver nogle få minutter, men som også har tid til fx at høre på deres historier, gå en tur, ordne blomster, lave mad eller lægge i seng, supplerer Mini.

Privat Sygepleje kan bruges i kortere eller længere tid døgnet rundt i stedet for eller som et supplement til hjemmeplejen og plejehjem, hvor der ofte ikke er meget tid til den ældre.

 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg

Adeas Care. Et drømmested for luksuspleje og omsorg. Eget værelse med havudsigt, en kok der laver sund og velsmagende mad og et håndplukket personale. Blot nogle af de ingredienser der udgør unikke Adeas Care i Skodsborg. Forestil dig, at du har fået en ny hofte, og i stedet for at blive hjemsendt, som de fleste hofteopererede bliver dagen efter operationen, ankommer til et lyst og skønt sted, nær skov og strand, i lækre indrettede omgivelser, der leder tankerne hen på New Hampshirestilen, hvor du af et kompetent og engageret personale bliver tiltalt gæst og ikke patient.

læs mere
Top plastikkirurgi til Hellerup

Top plastikkirurgi til Hellerup

Top plastikkirurgi til Hellerup. Privathospitalet Agata i Frederikssund, som er en af Danmarks ældste og mest erfarne plastikkirurgiske klinikker, har nu åbnet en high-end afdeling i den gamle smukt indrettede brandstation på Hellerupvej 5 i Hellerup. Her kan du få foretaget forundersøgelse til plastikkirurgiske operationer samt få lavet et stort antal skønhedsbehandlinger – alt sammen af højt specialiserede læger, sygeplejersker mm.

læs mere
Ny energi til krop og sjæl efter Corona

Ny energi til krop og sjæl efter Corona

Har corona-nedlukningen tæret på kræfterne? Få en behandling målrettet dit problem i Skovshoved Sundhedsklinik, der har mange års erfaring i stress, krop og sjæl. Skovshoved Sundhedsklinik ligger smukt
og fredeligt ved Øresund. Her kommer mennesker med alle slags problemer. Stress, sorg, fysiske problemer, overfølsomhed, lav energi, traumer fra oplevelser og symptomer, der ikke kan diagnosticeres af læger. Og nu hvor verden langsomt åbner igen, oplever indehaver og behandler Ulla Thor-Jensen, et særligt behov.

læs mere
error: Content is protected !!
X