NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

– Mine patienter skal have den bedste livskvalitet hele døgnet, siger Mini Nathalie Brint.

Tryghed er nøgleordet, når sygeplejerske Mini Nathalie Brint forklarer, hvad hun ønsker at give med sin virksomhed Privat Sygepleje – både til de ældre eller syge, hun kommer hos, og deres familier.

 

Corona skaber så meget ensomhed og frygt. Både hos ældre mennesker, som sidder derhjemme mere eller mindre uden besøg, og/eller hos deres børn, som er ved at blive slidt op fysisk og psykisk, fordi de ikke kan nå det hele.

 

Overordnet blik

– De er et eksempel på nogle af dem, som mit team af sygeplejersker og hjælpere og jeg selv brænder for at gøre noget for, forklarer Mini Nathalie Brint om sin virksomhed Privat Sygepleje, som ikke bare yder sygepleje, men kommer med et overordnet blik, som fanger, hvordan patienterne får livskvalitet hele døgnet rundt.

 

Tid til nærvær

– Tryghed er, at nogen kommer forbi, som ikke bare bliver nogle få minutter, men som også har tid til fx at høre på deres historier, gå en tur, ordne blomster, lave mad eller lægge i seng, supplerer Mini.

Privat Sygepleje kan bruges i kortere eller længere tid døgnet rundt i stedet for eller som et supplement til hjemmeplejen og plejehjem, hvor der ofte ikke er meget tid til den ældre.

 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Styrke har ingen alder

Styrke har ingen alder

M ed årene mister vi vores vigtigste ungdoms-kilde – muskler – hvis vi ikke holder fast i dem med træning. Udmattelse, en be-grænset bevægelighed og skrøbelighed skyldes ikke kun alder, men også muskeltab. Selvfølgelig sker der også hormonelle forandringer, men din adfærd afgør, hvor hårdt de rammer, fortæller træningsspecialist Anna Bogdanova.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X