Vælg en side

– Mine patienter skal have den bedste livskvalitet hele døgnet, siger Mini Nathalie Brint.

Tryghed er nøgleordet, når sygeplejerske Mini Nathalie Brint forklarer, hvad hun ønsker at give med sin virksomhed Privat Sygepleje – både til de ældre eller syge, hun kommer hos, og deres familier.

 

Corona skaber så meget ensomhed og frygt. Både hos ældre mennesker, som sidder derhjemme mere eller mindre uden besøg, og/eller hos deres børn, som er ved at blive slidt op fysisk og psykisk, fordi de ikke kan nå det hele.

 

Overordnet blik

– De er et eksempel på nogle af dem, som mit team af sygeplejersker og hjælpere og jeg selv brænder for at gøre noget for, forklarer Mini Nathalie Brint om sin virksomhed Privat Sygepleje, som ikke bare yder sygepleje, men kommer med et overordnet blik, som fanger, hvordan patienterne får livskvalitet hele døgnet rundt.

 

Tid til nærvær

– Tryghed er, at nogen kommer forbi, som ikke bare bliver nogle få minutter, men som også har tid til fx at høre på deres historier, gå en tur, ordne blomster, lave mad eller lægge i seng, supplerer Mini.

Privat Sygepleje kan bruges i kortere eller længere tid døgnet rundt i stedet for eller som et supplement til hjemmeplejen og plejehjem, hvor der ofte ikke er meget tid til den ældre.

 

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.