Vælg en side

Skal huden gøres klar til sommer og sol? Aknen jages på flugt? Eller hudens sundhed genoprettes? Så forkæl den med en HydraFacial-behandling. Et mirakel for alle hudtyper, der kan ses og mærkes lige på stedet.

HydraFacial er meget mere end en ansigtsbehandling. Her får du 6 behand­linger i én, skræddersyet til præcis din huds behov. Og resultatet ser du lige med det samme uanset hudtype, køn og alder.

HydraFacial-behandlingen er særligt velegnet til:
• Fine linjer + rynker
• Hudtekstur
• Elasticitet + fasthed
• Tilstoppet + fedtet hud (akne)
• Ensartet hud + glød
• Mørke pletter

Hydrafacial
De 3 steps i behandlingen byder på rens og peel, eksoliering og hydrering og sluttes af med et boost af fugtserum.

 

GENSTART DIN HUD PÅ 30 MINUTTER

Der er 3 steps i behandlingen. Først får du en rens og peel, hvor huden eksfolieres og renses uhyre skånsomt, så et nyt frisk hudlag kommer frem. Peelingen med frugtsyre opleves som en svag prikken på huden, hvor du virkelig fornemmer effekten. Næste step er eksfoliering og hydrering, der renser dine porer blidt og effektivt med et vakuumsug, som fjerner urenhederne i dybden. Samtidig næres huden intenst med et fugtig­heds­serum, der kæler for din hud. I sidste step mættes hudens overflade med fugt og beskyttelse fra nærende ingredienser med antioxidanter og peptider, der øjeblikkeligt giver ansigtet en helt fantastisk glød, så din hud virkelig stråler.

DET MAGISKE ØJEBLIK

– Ja, det er ret magisk at se resultatet efter 30 minutters behandling med HydraFacial, forklarer Pauline Sell Hellmann, grundlæggeren og ejeren af firmaet NOSCOMED, der i mere end 30 år har distribueret medicinske højkvalitetsprodukter til det æstetiske marked i Skandinavien.
– Huden genstartes, bliver smukkere og mere klar og fuld af vitalitet.

DEN ULTIMATIVE HUDFORKÆLELSE

Vil du opgradere behandlingen, kan du tilkøbe et anti-aging boost med HydraFacial Super Serum, der effektivt bekæmper synlige alderstegn, fine linjer, rynker og tekstur. Eller gå all-in med efterfølgende lymfedrænage og LED-lysterapi, der eliminerer toksinerne i huden, toner og giver fasthed. En hel times ultimativ HydraFacial-oplevelse, din hud vil elske dig for.

Her anbefales 2 klinikker, som tilbyder HydraFacial-behandlingerne. Book din næste tid her, og du er i de bedste hænder.

BRITT AHRENSBERG HUDPLEJE
Amagerbrogade 43 / København S

BEAUTRYTRIPS
Gyldenløvesgade 21 / København K

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.