Vælg en side

Få inspiration til ny sundhed, stress helt af og ikke mindst bliv forkælet fra top til tå med vores udvalg af Europas mest luksuriøse spaer.

Af Camilla Lærke Mors

1. Chewton Glen Hotel & Spa i England – Ikonisk og prisvindende spa

Spaen stammer helt tilbage til 1971, men de nye og fantastiske træsuiter midt i dalen og et tårnhøjt serviceniveau har gjort, at spaen bliver ved med at vinde priser som UK’s bedste. Stedet råder bl.a. over 12 behandlingsrum, en 17 meter indendørs swimmingpool og en grooming lounge. Ethvert behov lige fra en wellness-champagneweekend til den store detox-tur kan sættes sammen efter ønske.
Forskellige spa-pakker. Fx spa i 2 fulde dage ca. 2.405 kr. / chewtonglen.com

Foto spa Chewton Glen Hotel & Spa NORD Magasinet

2. Amanzoe i Grækenland – Cutting edge spa

Græsk storhed møder moderne spadesign på den sydlige kyststrækning på Peloponnes. Du kan få luksus behandlinger i din egen suite, men gå ikke glip af Amanzoes exceptionel store spa. Det næsten 3.000 m2 luksus spahotel fornyer hele tiden sig selv. Yoga, pilates, meditation, kinesisk medicin og de lækreste spabehandlinger med garanti for superblød hud.
Priser: Ca. 372 – 3.000 kr. / aman.com

Foto spa amanzoe NORD Magasinet

3. The Raffles Hotel Spa i Istanbul – Highend luksus på kendt hotel

 
Der er dømt international luksus og highend design på det 5-stjernede Raffles Hotel og stedets flagship spa i Istanbul. En metropol der i den grad er på vej frem, og som afspejles i hotellets lækre spa, hvor der ikke er sparet på noget. Spaen er for dem, der elsker wellness i moderne og luksuriøse omgivelser med et twist af Tusind og én Nat.
Priser: ca. 738 – 2.700 kr. pr. spa-behandling. Se hjemmeside for tilbud / raffles.com/istanbul

Foto spa Istanbul NORD Magasinet

4. SHA Wellness Clinic i Spanien – Stress helt af på Europas kendteste spa

Her er der tale om mere end lækker wellness. SHA Wellness Clinic tilbyder et væld af skræddersyede behandlinger inden for både skønhed og sundhed. Især siges stedets læge Doktor Juan at kunne skabe mirakler med individuelle sundhedsplaner og makrobiotisk kost. Et total escape mellem dramatiske bjerge og udsigt til Middelhavet.
Forskellige pakketilbud. Fx en halv dags spa-forkælelse for ca. 1.934 kr. / shawellnessclinic.com

Foto spa SHA NORD Magasinet

5. Clinique La Prairie i Schweiz – Kendissernes skønhedsvåben

Lige fra Marlene Dietrich til David Bowie er set forsvinde ind i disse ’hellige haller’. State-of-the-art spa få hundrede meter fra Genevesøen. Det er både über-klasse wellness som radikale makeovers inden for hudpleje, sundhed og tandpleje og 100% stress af.
Forskellige pakketilbud til priser fra 92.700 kr. / laprairie.ch

Spa clinique la prairie NORD Magasinet

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Rejse / Tel Aviv

Rejse / Tel Aviv

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.

læs mere
Cape Town – Design Destination

Cape Town – Design Destination

Cape Town er ikke alene en smuk by, men den spirende kreative produktion, anderledes tænkning og inspirerende naturskønhed betyder, at byen i disse år etablerer sig som en af verdens førende designdestinationer. Sidste år blev den udnævnt til en UNESCO City of Design. Vi har udvalgt et par eksempler fra den spændende by.

læs mere
error: Content is protected !!
X