NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Få inspiration til ny sundhed, stress helt af og ikke mindst bliv forkælet fra top til tå med vores udvalg af Europas mest luksuriøse spaer.

1. Chewton Glen Hotel & Spa i England – Ikonisk og prisvindende spa

Spaen stammer helt tilbage til 1971, men de nye og fantastiske træsuiter midt i dalen og et tårnhøjt serviceniveau har gjort, at spaen bliver ved med at vinde priser som UK’s bedste. Stedet råder bl.a. over 12 behandlingsrum, en 17 meter indendørs swimmingpool og en grooming lounge. Ethvert behov lige fra en wellness-champagneweekend til den store detox-tur kan sættes sammen efter ønske.
Forskellige spa-pakker. Fx spa i 2 fulde dage ca. 2.405 kr. / chewtonglen.com

Foto spa Chewton Glen Hotel & Spa NORD Magasinet

2. Amanzoe i Grækenland – Cutting edge spa

Græsk storhed møder moderne spadesign på den sydlige kyststrækning på Peloponnes. Du kan få luksus behandlinger i din egen suite, men gå ikke glip af Amanzoes exceptionel store spa. Det næsten 3.000 m2 luksus spahotel fornyer hele tiden sig selv. Yoga, pilates, meditation, kinesisk medicin og de lækreste spabehandlinger med garanti for superblød hud.
Priser: Ca. 372 – 3.000 kr.

Foto spa amanzoe NORD Magasinet

3. The Raffles Hotel Spa i Istanbul – Highend luksus på kendt hotel

 
Der er dømt international luksus og highend design på det 5-stjernede Raffles Hotel og stedets flagship spa i Istanbul. En metropol der i den grad er på vej frem, og som afspejles i hotellets lækre spa, hvor der ikke er sparet på noget. Spaen er for dem, der elsker wellness i moderne og luksuriøse omgivelser med et twist af Tusind og én Nat.
Priser: ca. 738 – 2.700 kr. pr. spa-behandling.

Foto spa Istanbul NORD Magasinet

4. SHA Wellness Clinic i Spanien – Stress helt af på Europas kendteste spa

Her er der tale om mere end lækker wellness. SHA Wellness Clinic tilbyder et væld af skræddersyede behandlinger inden for både skønhed og sundhed. Især siges stedets læge Doktor Juan at kunne skabe mirakler med individuelle sundhedsplaner og makrobiotisk kost. Et total escape mellem dramatiske bjerge og udsigt til Middelhavet.
Forskellige pakketilbud. Fx en halv dags spa-forkælelse for ca. 1.934 kr.

Foto spa SHA NORD Magasinet

5. Clinique La Prairie i Schweiz – Kendissernes skønhedsvåben

Lige fra Marlene Dietrich til David Bowie er set forsvinde ind i disse ’hellige haller’. State-of-the-art spa få hundrede meter fra Genevesøen. Det er både über-klasse wellness som radikale makeovers inden for hudpleje, sundhed og tandpleje og 100% stress af.
Forskellige pakketilbud til priser fra 92.700 kr.

Spa clinique la prairie NORD Magasinet

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

At gå Caminoen har for mentaltræner Kim Boye været ’som en tur med hunden gange hundrede’. Og særligt én oplevelse på den 900 kilometer lange vandring gjorde hele forskellen. Det var dag 15 på Caminoen, at den høje, stærke mand, som i årevis havde trænet mentalt med almindelige mennesker, sportsstjerner og utilpassede unge til større selvværd, blev ramt af frygt: — Der var 42 kilometer til den næste destination, og jeg havde derfor valgt at tage natten i brug. På et tidspunkt ankom jeg til en kæmpestor skov i bælgravende mørke. Men noget i mig fik mig til at fortsætte, mærke efter og sanse skoven. Efter 2-3 timer slap frygt og angst fuldstændig sit tag i mig. Det var så essentielt, at jeg brød ud i tårer, fordi frygten handlede om oplevelser i min opvækst.

læs mere
Skagen – byen hvor de to have og alverden mødes!

Skagen – byen hvor de to have og alverden mødes!

Skagen finder man på toppen af det europæiske kontinent omkranset af de to have, det milde Kattegat og det brusende Skagerrak. Byen er omkranset af 60 km dejlig badestrand, og naturen i området er helt spektakulær. Netop naturen – og det helt specielle lys – var det, der i slutningen af 1800-tallet fik kunstnere som Anna og Michael Ancher, P.S. Krøyer og Drachmann til at kaste deres kærlighed på Skagen. De var alle med til at åbne verdens øjne for byens skønhed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X