Vælg en side

Michaela Theibel er 28 år gammel og bor i hjertet af København. Hun er opvokset i nord-området og har en medfødt kærlighed og et nært kendskab til de forskellige områder på nordkysten. De seneste år har hun brugt på at arbejde som model og influencer og har tilbragt meget tid i solrige Miami og fashionable Milano. Blandt hendes største interesser er streetmode, sundhed og naturen. I ”Michaelas Univers” vil der fremadrettet være et varierende mix af mode, sundhed og velvære. 

 

Michaelas univers

 

 

Vi har hele vores liv fået at vide, at vi skal huske at spise grønt til, men du kender det sikkert alt for godt, at man glemmer det i en travl hverdag. Så når spørgsmålet falder, om du har fået de daglige 600 gram grøntsager, så er det ærlige svar tit nej med en efterfølgende forklaring om bod og bedring.

Men det behøver slet ikke at være sådan – jeg vil gerne præsentere jer for min daglige ”gode sam-vittighed”, som i min optik er et af de bedste kosttilskud, der findes på markedet: STAÏ. Det er ikke bare sprængfyldt med alt det gode, men også uden unødvendig emballage, usunde bindemidler, sukker, gluten, laktose og meget mere. Det er 100 procent rent og med den rette mængde af vitaminer, mineraler, proteiner og Omega 3-fedtsyrer. Så man kan på 30 sekunder hver dag sætte flueben ud for en masse af de vigtige bokse.

Jeg begyndte selv med dette tilskud for godt et år siden, da jeg var i behandling mod angst og uro i kroppen, og det har været en stor del af min vej tilbage på rette spor. Selvom det kan virke næsten for godt til at være sandt, så har jeg endda også fået stærkere og fyldigere hår.

Jeg tager STAÏ-BASIC-sættet, der indeholder et all-in-one-kosttilskud med dertilhørende shaker og hørfrøolie, der hjælper kroppen med at optage de fedtopløselige vitaminer A, D, E og K. Man kan også have glæde af STAÏ WOMEN 40+, som er sammensat med collagen, der er særligt godt, når man kommer på den anden side af 40 sæsoner.

Gold Needling Treatment

Jeg har den seneste måned modtaget Gold Needling Treatment hos Alfa Omega Klinikken, som bog-staveligt talt er hul i hovedet, da deres såkaldte MicroGold-behandling skaber små og næsten usynlige huller i huden, der tillader at hvaluronsyre, vitaminer og andre gode ting let kan transporteres ind i hudens dybde. Her er de alle med til at skabe en langvarig effekt, når huden fornyr sig i helings-processen.

Oplevelsen har bestemt ikke været hul i hovedet på den klassiske facon, da den har givet mig mere glød, strammet op og givet en friskere hud. Jeg har døjet med urenheder, som er blevet mindsket og er forsvundet med MicroGold-behandlingen.

Hvad er og gør en MicroGold-behandling så?

MicroGold er et schweizisk CE-mærket produkt, der består af en beholder med et nålehus, hvor der er 20 styks 24 karat guldbelagte nåle, som er supertynde. Nålene er lavet af titanium og bliver presset ind i huden, hvorefter beholderen åbner sig, og vita-minerne og mineralerne går ind i de små huller. Herefter begynder magien, som arbejder på celle-niveau, hvor modtageren vil opleve en forbedring i hudens struktur med mere glød, fugt og færre linier, rynker og ar.

Jeg har modtaget 3 behandlinger og må sige, at det har imponeret både mig selv og folk omkring mig.

 

 

Min Aftenrutine

En af de ting, som jeg for alt i verden aldrig misser, er min aftenrutine – selv på de aftenener, hvor jeg er sent hjemme, så finder jeg tiden til at nå dem. Jeg begyndte for alvor at prioritere dem efter min tidligere nævnte angstperiode, hvor de var, og stadig er, et vigtigt holdepunkt for mig.

Jeg startede naturligvis ikke med alle ting på én gang, men har stille og roligt udvidet og udskiftet i repertoiret, når jeg afprøver forskellige ting. Jeg starter med at smide telefonen væk, som jeg til tider føler, at jeg bruger alt for meget tid på. Telefonen ryger uden for synsvidde og derefter tænder jeg et duftlys for at berolige mine sanser. Mens lyset knitrer sagte, lukker jeg øjnene og forsøger at tænke på de ting, som jeg er taknemmelig for. Nogle gange kan det kan godt være en kamp mod hovedet, men det er skønt at påminde sig selv om. Nedenfor er min aftenrutine i detaljer.

Hvis jeg har haft en stressende dag, kan det virkeligt giv mig ro og hjælpe mig med søvnen, når jeg bruger denne magnesiumspray. Jeg putter det på min lænd eller mine ben, inden jeg skal sove. Det giver en utrolig ro i kroppen og kan også afhjælpe smerter. Kan købes i stort set alle helsekostbutikker og er produceret af Nordic Health. 

En anden fast del af min rutine er denne øjencreme, som jeg bruger både morgen og aften. Særligt i den kolde tid har jeg tendenser til mørke rande under øjnene, og her er den en sand ven i nøden. Den giver nemlig et frisk look og hjælper med at
fjerne de mørke rande. Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme.

Mit fantastiske lys fra Noell Crystals er det første, jeg tænker på, når jeg er hjemme og kobler af. Jeg er smaskforelsket i dette magiske, økologiske håndlavede lys. Det frigiver ingen farlige toksiner, som så mange andre duftlys, når det brænder, da det er 100 procent naturligt. Det unikke ved dette lys er, at det er skabt med en træpind som væge, der knitrer smukt og bringer en fantastisk meditativ lyd, som er skøn at meditere eller slappe af til. Jeg har duften ”I am Serenity” som er skabt med mynte, lime og lavendel.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.