Vælg en side

Hvis du ikke er født med kæmpe store åbne øjenlåg, har du garanteret prøvet at lave en eyeliner med vinge, som er forsvundet under øjenlåget, når du åbner øjnene.  Det er ikke alle øjne, der egner sig til eyeliner med vinge, men de fleste kan lave en flot eyeliner med denne teknik. 

Metode

1. Med åbne øjne, laver du en streg med en brun øjenskygge og en skråpensel, lige dér hvor du gerne vil have din vinge på eyelineren. På den måde kan du se, hvor stregen skal ligge, uden at den forsvinder under øjenlågets fold. Start stregen lige hvor vipperne ender, og tegn den skråt opad.

2. Nu lægger du din favorit-eyeliner fra inderste øjenkrog og fortsætter den ud, hvor du har lavet din brune streg.

Tip

Hvis du synes at vingen bliver for tynd eller forsvinder for meget, kan du forsætte vingen ned til den nederste vippekant under øjet. 

Nyhed / neglesalon

Nyhed / neglesalon

Få smukke negle hos Bach Nails & Spa Akrylnegle med Shellac fra 390 kr. Gelenegle med Shellac 430 kr. Manicure med Shellac 320 kr. Pedicure med Shellac 420 kr. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16 / Søndag: Efter aftale BACH Nails & Spa...

læs mere
Skønhed / hjemmespa

Skønhed / hjemmespa

Forkæl dig selv med hjemmespa. Der er masser af muligheder for selvforkælelse blandt luksusprodukter skabt til skøn mig-tid. Eksfoliering, hårmasker, duftlys, æteriske olier og highend hudpleje.

læs mere
error: Content is protected !!
X