Vælg en side

Ansigtspleje er vigtigt for hudens velvære og sundhed. Vi har testet nogle af de bedste produkter på markedet mod tør hud og rynker, som giver tydelige resultater og den mest optimale pleje.

1.
Age Bright Clearing serum fra Dermalogica. En To-i-en-serum, der lysner og renser huden, samtidig med at den reducerer synlig ældning af huden
30 ml. 575 kr.

2.
Dermalogica Hydro Masque er en fantastisk maske, der fugter og eksfolierer i et enkelt trin, og efterlader huden frisk og ren
475 kr.

3.
Beauté Pacifique SuperFruit Moisture Enforcement Serum. En lækker ansigtsserum, der virkelig fugt-booster huden. Perfekt til den tørre hud, som skal fugtes ekstra om vinteren
299 kr.

4.
A-vitamin Creme fra Beauté Pacifique. Et uundværligt produkt til dem, der ønsker at mindske og forebygge alderstegn. Absorberes i huden på et øjeblik
569 kr.

5.
Super Restorative Day Cream fra Clarins er en fugtgivende dagcreme med SPF20 til den sarte modne hud, som er svækket af hormonelle forandringer. Den giver en mere fyldig og glat hud.
820 kr.

6.
Clarins Total Eye Lift er favoritten. Denne lette øjencreme arbejder både med at give et løft, samtidig med at den udglatter huden. Som et ekstra plus holder makeuppen under øjnene hele dagen.
15 ml. 570 kr.

7.
ZO Skin Health Firming Serum er et
banebrydende produkt, der har en innovativ teknologi, der opstrammer huden. Den giver huden et strålende og ungdommeligt look.
47 ml. 1.995 kr.

8.
Clinique Smart Custom-Repair Serum. Et målrettet produkt mod pigmentforandringer, rynker og slap hud. Let og lækker konsistens.
30 ml. 625 kr.

9.
Tromborg Mattifying Pore Control Cream. Med en kombination af 26 forskellige planteekstrakter sørger denne effektive creme for, at huden forfines og matteres, og man opnår en skøn og smuk hud.
50 ml. 1.850 kr.

10.
Açai Body Oil fra Rudolf Care er en luksuriøs kropsolie skabt på ren vitamin E. Det føles skønt at smøre den ind i huden, som efterlads blød og gennemfugtet.
200 ml. 495 kr.

11.
Acai Anti-ageing Facial Moisturizer fra Rudolf Care er udviklet særligt til moden hud, som vil forebygge linjer. Den virker som et energi-boost med antioxidanter, som styrker hudens forsvar og elasticitet.
50 ml. 595 kr.


error: Indhold er beskyttet.
X