Vælg en side

Siden antikken har det unge, smukke ansigt været i høj kurs, og der gik faktisk kun ganske kort tid fra hospitalssprøjten var opfundet i 1800-tallet til, at man forsøgte at injicere skønhedsfremmende midler til  ansigtet. Vegetabilsk olie, mineralolie, lanolin og bivoks har bare en hel del bivirkninger … Men i 2003 skete der noget: Den ikke-permanente filler, bestående af hyaluronsyre, blev introduceret og godkendt. Hyaluronsyre er en naturlig binde-vævs-komponent – en gennemsnitsperson på 70 kilo har ca. 15 gram rent hyaluronsyre i sig – og med alderen får kroppen et underskud af det og aldersforandringer opstår. Filleren, som med tiden er blevet udviklet og forfinet, får virkelig en til se ung ud igen, hvilket er revolutionerende for et ikke kirurgisk-indgreb, selvom du ikke kan forvente at forblive evigt ung, da resultatet holder mellem 4-18 måneder.

Jesper er specialist i kosmetisk øjenlågskirurgi og indehaver af Eye5 Øjenlågsklinik i København, hvor han også udfører behandlinger med Botox og fillers. Underviser desuden kommende øjenlæger i kosmetisk øjenlågskirurgi og holder foredrag om teknikkerne i udlandet samt underviser i brugen af Botox og fillers.

Nyhed / neglesalon

Nyhed / neglesalon

Få smukke negle hos Bach Nails & Spa Akrylnegle med Shellac fra 390 kr. Gelenegle med Shellac 430 kr. Manicure med Shellac 320 kr. Pedicure med Shellac 420 kr. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16 / Søndag: Efter aftale BACH Nails & Spa...

læs mere
Skønhed / hjemmespa

Skønhed / hjemmespa

Forkæl dig selv med hjemmespa. Der er masser af muligheder for selvforkælelse blandt luksusprodukter skabt til skøn mig-tid. Eksfoliering, hårmasker, duftlys, æteriske olier og highend hudpleje.

læs mere
error: Content is protected !!
X