Vælg en side

Vi hører det ret tit: “ Min makeup holder ikke længe”, når jeg udfører det selv. Du får her 5 gode tips til hvordan du får et makeup look til at holde meget længere.

Forskellige vejrforhold, en meget lang dag, mange kys og kram, dans, spisning og drikke–varer kan selvfølgelig påvirke holdbarheden.

1.

En god base og at huden er renset, fugtet og velplejet, er det første, der vil hjælpe dig. Din creme og rense-produkter skal passe til din hudtype ellers vil din hud være i ubalance og makeuppen vil derfor ikke sidde pænt på huden.

2.

En primer til ansigtet og en øjenskygge primer vil holde meget bedre på din foundation og dine øjenskygger. Der findes primer til forskellige hudtyper.

3.

At have basale ting i tasken fylder ikke så meget, og du bliver glad for at have dem ved hånden, når du lige står og mangler. Hav derfor altid en lille pudder, en beautyblender, en læbestift og en mascara i din taske.

4.

Prøv at undgå at pille ved din makeup og dit ansigt. Du kan også bruge et sugerør, når du drikker, så din læbestift holder længere.

5.

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at bruge gode kvalitetsprodukter. De holder som regel, hvad de lover, og du vil opleve væsentlig forskel ift. holdbarhed og bedre ingredienser for din hud.

 

Khatera faizzad

Besøg min hjemmeside bykhatera.dk og bestil en brudestyling på lokation eller få andre gode tips og inspiration via min profil på Instagram @styledbykhatera

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X