Vælg en side

Mænd vil også være lækre. Nye tal viser, at 45% af mændene bliver behandlet i skønhedsbranchen. De går ikke bare til frisør, barber og kosmetolog. I dag svinger flere og flere også forbi branchens dygtige fillerbehandlere for at understrege og vedligeholde et maskulint look med markerede træk.

 

Engang kaldt vi dem metromænd – mændene, der gjorde noget ud af sig selv med renseprodukter og cremer. Så kom skægget i fokus, der åbnede nye barbershops, og der blev brugt penge på skægpleje, som aldrig før. I dag går mændene kvinderne i bedene og står ikke tilbage for et friskere og sundere look, som kan klares lynhurtigt med et lille prik i frokostpausen.

– Det er blevet legalt som mand at gå op i sit udseende. I dag har mænd ingen problemer med at stå frem og fortælle om behandlinger, der kan give dem et mere råt look, der passer til deres temperament, forklarer produkt-specialisten Charlotte Villquist fra Galderma, der producerer de anerkendte Restylane fillers og toxin-præparatet Azzalure.

 

Før: “Øksehugget” mellem brynene og linjerne i panden giver et vredt udtryk. De mørke rande under øjnene bidrager til et træt udseende. Efter: Behandlingen med Azzalure (BOTOX) mellem brynene i panden giver et friskere look. Til de mørke rande (tåretrug) er anvendt Restylane REFYNE, mens de tunge nasolabiale folder fra næsen skråt ned mod mundvigene har fået samme behandling med REFYNE. Et naturligt og maskulint resultat.

 

ET ATTRAKTIVT MASKULINT ANSIGT

En fysisk attraktiv mand har et flot, maskulint ansigt, der er kendetegnet ved en kombination af lavt-sid-dende, kraftige og lige øjenbryn, få linjer i ansigtet, en kraftig og vinkelret kæbelinje og en markant hage. Disse træk er mere end 95% af mænd og kvinder enige om definerer det attraktive udseende hos en mand – uanset hvilken kultur man lever i.

 

MARKANTE KÆBER OG FÆRRE FURER

– Det starter som regel i det små med Azzalure (botox) mellem brynene, der udvisker ”øksehugget”, som giver et vredt og træt look . Men mændene er også med på bølgen om det skarpe ydre og vil gerne fremstå med bredere kæber og fyldigere hage, siger Charlotte Villquist.

En behandling med ikke-permanente fillers som Restylane forstærker og bevarer de maskuline ansigtstræk. Du får genoprettet tabt volumen, mens dine kraftigste furer og rynker reduceres.

Også tåretrugene, de mørke rande og poserne under øjnene kan udbedres med Restylane-fillers, der har en holdbarhed på mellem 8-12 måneder.

 

DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV

Uanset om du er ung og ønsker at fremhæve dine træk og gøre ansigtet endnu mere attraktivt (”enhancement”), eller du er midt i 30’erne, 40’erne eller ældre og ønsker at skrue tiden tilbage og genvinde et friskt og tiltrækkende udseende (”restoration”), er der hjælp at hente med tidens nye kosmetiske filler- og botox
behandlinger. Og resultaterne er mere naturlige end nogensinde.

 

Om Restylane

Restylane er verdens første hyaluronsyre-filler, udviklet og produceret i Sverige. Det har været på markedet siden 1996 og er stadig det mest anvendte produkt. Restylane er specielt udviklet til at gendanne volumen og opstramme ansigtets form og kontur. Effekten af Restylane ses straks efter behandlingen og kan holde i op til 18 måneder, afhængig af behandlingsområdet. Restylane giver et sikkert og pålideligt resultat og et naturligt og elegant look.

 

Charlotte Villquist er produktspecialist i firmaet Galderma, der bl.a. står bag Restylane – verdens første hyaluronsyrefiller, der er udviklet og produceret i Sverige. Det kom på markedet i 1996 og er stadig det mest anvendte og anerkendte produkt.

 

NORD kan anbefale disse klinikker, som bruger Restylane og Azzalure til deres behandlinger. Book din næste tid her, og du er i sikre hænder.


error: Indhold er beskyttet.