Vælg en side

Kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Alfa Omega Klinikken Mitte Skjold anbefaler en ny banebrydende hårbehandling.

Jeg anbefaler mesoterapi til alle, der taber håret, og som en forebyggende behandling, præcis som det halvårlige tand-efter-syn. Omkring 40-50 års alderen, bliver håret tyndere og mere porøst. Men forebygger du med mesoterapi, der forbedrer hårets kvalitet, vil du også have flottere hår i længere tid, siger Mitte Skjold, der oplever en stor efterspørgsel på mesoterapi:

– Mænd og kvinder opsøger klinikken for at få analyseret hårets kvalitet og høre, om vi kan hjælpe. Flere har prøvet mange hårprodukter mod hårtab forinden, uden effekt. Hårtab kan skyldes meget. Fx gener. At vi taber håret ligesom vores forældre. Andre faktorer kan være dagligt slid med føntørring og styling-produkter, mangel på vitaminer, sorg, mentale belastninger privat eller i arbejdslivet m.m. Alt sammen slider på håret. Et behandlingsforløb mod hårtab kan forbedre kvaliteten af dit hår markant og reducere hårtabet.

Anders, 41 år, selvstændig

Da jeg blev 40, fik jeg begyndende måne og vigende hårgrænse. Hos Alfa Omega Klinikken lærte jeg om, hvad alder og stress kan gøre ved håret, og gik dernæst i gang med behandlingen. Der er virkelig sket noget! Mine børn og kone siger det også. Nyt hår vokser ud, fordi hårrødderne er blevet genaktiveret.

Mikkel, 30 år, kulturmedarbejder

Det er stressende at få tre børn, så da jeg begyndte at tabe håret ved tindingerne og toppen af hovedet, opsøgte jeg klinikken. Efter 6. og sidste behandling, kan jeg især se forskellen. Særligt ved tindingerne er der kommet mange nye hår.

Alfa Omega Klinikken er en kosmetisk hudklinik, der som de eneste i Danmark er eksperter i mesoterapi til hår. En avanceret hårbehandling, der består af injektioner i hovedbunden med et specialudviklet serum med vitaminer og mineraler. Selv mennesker med en lav smertetærskel kan klare det. Efter 6 måneder er forandringen optimal, og den holder, hvis man fortsætter med at behandle sit hår godt.

Besøg NORD's Sundhedsbutikker her:

Sundhed / slankekur

Sundhed / slankekur

Vil du tabe dig 10 kilo på 3 uger – uden at være sulten, så skulle du gøre som NORDs redaktør og prøve denne kur.

læs mere
NORD Deal / CorpoCura

NORD Deal / CorpoCura

Gør det til dit nytårsforsæt at gøre noget ekstra godt for dig selv. Hos CorpoCura får du intet mindre end en topprofessionel behandling, hvor dybdemassagen er CorpoCuras hjertebarn. Få 60 min. dybdemassage.

læs mere
Sundhed / Sally Walker

Sundhed / Sally Walker

HJÆLP jeg har fået ”muffin-mave” Sådan lyder det ofte blandt mine kvindelige klienter, og når jeg holder foredrag. Har du også fået ‘muffin-mave? Du kender godt muffin-mave, ’flæsket’ der vælter ude over bæltestedet, som ligner toppen af den muffin, du køber hos...

læs mere
error: Content is protected !!
X