Vælg en side

Det kendte skønhedshus i Hellerup har fået kosmetiske behandlinger på deres i forvejen store behandlingskort. Både botox, fillers og en helt ny laserbehandling, som effektivt fjerner uønskede hår og karsprængninger.

Clinique Belnatur er et skønheds-univers, hvor Marianne Giske og hendes dygtige team på 10 ansatte tilbyder mange forskellige skønheds- og slankebehandlinger. Fra klassiske facials og andre skønhedsbehandlinger og flere af tidens avancerede behandlinger med laser, fedt-frysning, botox og fillers. Det betyder, at den kendte klinik også er en kosmetisk medicinsk skønhedsklinik. De kosmetiske
behandlinger udføres af en sygeplejerske, og der er tilsyn af hudlæge, så sikkerheden og faglig-heden i det i forvejen superkompetente skønhedshus er i top.

Karsprængninger forsvinder

En af de seneste kosmetiske behandlinger i skøn-hedshuset er en ny laserteknologi i kampen mod hår og karsprængninger i ansigtet og på kroppen.

– Vi har valgt et avanceret lasersystem fra danske MedArt, som har udviklet en diodelaser i kombination med en 3D-scanner og et indbygget kølingssystem. Den giver et virkelig flot og effektivt resultat og med mindst muligt ubehag under selve behandlingen, forklarer indehaver Marianne Giske.

Lider du af karsprængninger, eller de såkaldte kirsebærknopper, samt røde edderkoppespindlignende eller større blågrønne kar-spræng-ninger på benene, er diodelaseren virkelig god, og én behandling er som regel er nok.

Slut med hår!

Skal du have fjernet hår, er en diodelaser det mest effektive, da der opnås varig hårreduktion. En forudsætning er, at det er mørke hår i vækstfase. Det vil dog altid være sådan, at ikke alle hår er i samme vækstfase på samme tid, derfor kan resultatet af behandlingen variere fra gang til gang, og ikke alle hår kan med sikkerhed fjernes fuldstændig, men de fleste med mørke hår får et rigtig flot og hårløst resultat. Du kan få laserfjernet hår alle steder på kroppen, og i gennemsnit skal der ca. fem behandlinger til for at opnå permanent hårfjerning af underbenene, som for mange er en efterspurgt behandling.     

Tilbud laser

Få 25% på alle laserbehandlinger. Se hjemmesiden for priser og behandlingsområder.
Tilbuddet gælder til 1. april 2018.

Årskort
Spar penge og køb et årskort. Især velegnet til større områder, der skal behandles over længere tid.
Gratis konsultation.
Book tid online eller telefon inden behandling og få den rette vejledning.

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.