Vælg en side

Lone har haft sit flotte gråhvide hår i lang tid, men nu var hun klar til lidt midlertidig spræl, da hun mødte op hos Monroe for at få en vild farve i håret.

Før

Lone har haft sit gråhvide, trendy hår længe. Men nu måtte der gerne ske noget sjovt, så hun spurgte frisør Charlotte Berg om mulighederne for noget spræl.

– Jeg appellerer meget til, at bare fordi vi er over 50, skal det ikke blive kedeligt. Det må gerne være sjovt, raffineret og enkelt, synes frisøren.

Hår

Lone får i forvejen klippet håret hos Monroe og har en skulderlang frisure. Charlotte puttede en pink semifarve i, som man kun kan få hos frisøren. Farven holder otte dage og vaskes ud lidt efter lidt, og den er perfekt til en festlig lejlighed.

Styling

Frisuren skulle være superenkel og raffineret og blev blot fønet, stylet og fik en hårlak.

Makeup

Charlotte, som lægger makeup på sine kunder til festlige lejligheder, gav Lone en sofistikeret make-up, som fremhæver hendes træk.

Tøj

Lone bærer en flot frakke fra Hunkydory, udlånt af  Eva go Diva.

Frisør Monroe

Charlotte Berg har haft Monroe i over 20 år. I salonen kan du også møde frisørerne Torben og den snart udlærte elev Zohal.

Pink Please – NORD Make-over

Pink Please – NORD Make-over

Helle Maximilla Antares er en ægte “one of a kind”, og derfor passede det hende perfekt, da hun hos Soul of HAIR fik en modig pink i håret.

læs mere
error: Content is protected !!
X