NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Lone har haft sit flotte gråhvide hår i lang tid, men nu var hun klar til lidt midlertidig spræl, da hun mødte op hos Monroe for at få en vild farve i håret.

Før

Lone har haft sit gråhvide, trendy hår længe. Men nu måtte der gerne ske noget sjovt, så hun spurgte frisør Charlotte Berg om mulighederne for noget spræl.

– Jeg appellerer meget til, at bare fordi vi er over 50, skal det ikke blive kedeligt. Det må gerne være sjovt, raffineret og enkelt, synes frisøren.

Hår

Lone får i forvejen klippet håret hos Monroe og har en skulderlang frisure. Charlotte puttede en pink semifarve i, som man kun kan få hos frisøren. Farven holder otte dage og vaskes ud lidt efter lidt, og den er perfekt til en festlig lejlighed.

Styling

Frisuren skulle være superenkel og raffineret og blev blot fønet, stylet og fik en hårlak.

Makeup

Charlotte, som lægger makeup på sine kunder til festlige lejligheder, gav Lone en sofistikeret make-up, som fremhæver hendes træk.

Tøj

Lone bærer en flot frakke fra Hunkydory, udlånt af  Eva go Diva.

Frisør Monroe

Charlotte Berg har haft Monroe i over 20 år. I salonen kan du også møde frisørerne Torben og den snart udlærte elev Zohal.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Forførende styling: Bliv skøn på den store dag

Forførende styling: Bliv skøn på den store dag

Hår- & makeup-artisten Helene Mertz er den bedste reklame for sit eget brand. Bløde lyse krøller, forførende vipper og en perfekt glød må være brudens drømmelook anno 2021. Men Helene styler også andre, der bare gerne vil være den bedste udgave af sig selv.

læs mere
5 sikre make-up tips

5 sikre make-up tips

Om du ønsker hverdags eller festmakeup, så vil jeg her komme med nogle makeup tips, som vil hjælpe dig med at opnå et smukt makeuplook.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X