Vælg en side

Lone har haft sit flotte gråhvide hår i lang tid, men nu var hun klar til lidt midlertidig spræl, da hun mødte op hos Monroe for at få en vild farve i håret.

Før

Lone har haft sit gråhvide, trendy hår længe. Men nu måtte der gerne ske noget sjovt, så hun spurgte frisør Charlotte Berg om mulighederne for noget spræl.

– Jeg appellerer meget til, at bare fordi vi er over 50, skal det ikke blive kedeligt. Det må gerne være sjovt, raffineret og enkelt, synes frisøren.

Hår

Lone får i forvejen klippet håret hos Monroe og har en skulderlang frisure. Charlotte puttede en pink semifarve i, som man kun kan få hos frisøren. Farven holder otte dage og vaskes ud lidt efter lidt, og den er perfekt til en festlig lejlighed.

Styling

Frisuren skulle være superenkel og raffineret og blev blot fønet, stylet og fik en hårlak.

Makeup

Charlotte, som lægger makeup på sine kunder til festlige lejligheder, gav Lone en sofistikeret make-up, som fremhæver hendes træk.

Tøj

Lone bærer en flot frakke fra Hunkydory, udlånt af  Eva go Diva.

Frisør Monroe

Charlotte Berg har haft Monroe i over 20 år. I salonen kan du også møde frisørerne Torben og den snart udlærte elev Zohal.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Få strålende hud ligesom stjernerne

Få strålende hud ligesom stjernerne

Skuespiller Paprika Steen og sangerinde Kira Skov mister ikke ansigtets naturlige mimik, når de får Alfa Omega Klinikkens unikke signaturbehandlinger. Når man er skuespiller som Paprika Steen, og hvor følelsesregisteret skal kunne ses i enhver ansigtstrækning, skal man være varsom med kosmetiske behandlinger.

læs mere
Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.