Vælg en side

Clinique Belnatur har det hele i klassiske og moderne skønhedsbehandlinger og tidens populære kosmetiske behandlinger, som fillers, laser og botox, og er derfor også en kosmetisk klinik.

Lige siden indehaver af Clinique Belnatur Marianne Giske, åbnede sin første klinik i 2006, har ambitionen været at være et skønhedshus mere end blot endnu en skønhedsklinik. Diamantslibning, oxygenlift, Fire and Ice-behandling, voks, eyelash extensions, permanent makeup, vipper, bryn og makeup er bare nogle af de skønhedsbehandlinger, som specialisterne fra Belnatur-teamet udfører. Og nu er avancerede behandlinger med laser, fedtfrysning, botox og fillers også kommet til.

Smukke negle hos Nail Office

Det vil sige, at skønhedshuset Clinique Belnatur også er en kosmetisk klinik, hvor sikkerhed og tryghed er et must: De kosmetiske behandlinger udføres altid af en sygeplejerske, og der er tilsyn af hudlæge. Men du kan stadig få en superlækker ansigtsbehandling og råd om hudpleje, og ikke mindst få lagt perfekte negle til fester og bryllupper i klinikkens Nail Office. Der tilbydes manicure, pedicure og gelenegle, og Nail Office benytter kun Calgel. En organisk gele, der giver de flotteste negle og holder op til 6 uger.

Sådan bliver du slank inden sommeren

Reducer op til 3 centimer allerede fra første behandling hos Clinique Belnatur, der er eksperter i slankebehandlinger.

Slank i en fart kan lyde som en kliché, men det er faktisk muligt. Hos Clinique Belnatur kan du vælge mellem tre typer af slankebehandlinger: Lipobelt, Tei System og fedtfrysning. Lipobelt og Tei System bruges ofte i kombination med hinanden og kan reducere op til tre centimeter allerede fra første behandling. Tei System er elektronisk muskelstimulation, der især er god til cellulite, og Lipobelt er lavfrekvent laserlys, som egner sig til ophobninger af kropsfedt, der er vanskelige at komme af med.

Kom af med bulerne

Hos Clinique Belnatur har man stor succes med at kombinere behandlingerne, fordi virkningen ses hurtigere. Både i centimetermål og huden, som ser glattere og fastere ud. Fedtfrysning er en klassisk kosmetisk behandling, som sætter målrettet ind på hofter, arme, topmave og ’bh-dellen’. Den udføres med laser, som ’knuser’ fedtet, og er bedst til at fjerne ’bulerne’. Det gode er, at når først de ophobede fedtceller er blevet ødelagt, er de væk for evigt.

Fedtfrysning 50% rabat:
1 påsætning nu 1.750 kr. 2 påsætninger nu 2.500 kr.

Oplys koden NORD ved booking. Gælder indtil 1. september 2019.

TILBUD slankebehandlinger
10 Tei + 5 Lipobelt for 4500 kr. Spar 1.500 kr.

Oplys koden NORD ved booking. Gælder indtil 1. september 2019.

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.