Vælg en side

Vi har spurgt nogle af WP Cosmetics mange kunder, hvorfor de er så glade for den kosmetiske klinik.

I hjertet af Hillerød findes den kosmetiske klinik WP Cosmetic, som ejes og drives af den erfarne kosmetiske sygeplejerske Jeanette Jøhnk og tilses af hudlæge Jacob Thyssen. Klinikken er kendt for sin rolige og personlige atmosfære med fokus på den enkelte kunde og på at skabe friske og naturlige resultater. Én af mange kunder er Lisette Kjeldsen på 43, som har fået flot hud efter akne:

– Jeg får peelinger hvert halve år og Botox til bekymringsrynken. Min hud bliver hele tiden flottere, og jeg ser også 5-6 år yngre ud. Jeg vil dog ikke ændre udseende, og Jeanette, som er et af de sødeste mennesker, jeg har mødt, siger aldrig, at man bør få lavet alt muligt, men lytter og guider en.

Heidi Albrechtsen, 62 år, får filler i læberne og i rynkerne ved munden samt peelinger.

– Huden er så glat og fin, og mine læber, som før var meget smalle, ser helt nor-male ud. Jeanette ser mennesket som en helhed og vil ikke lave noget kunstigt, og det er én af mange grunde til, at jeg både har så stor tillid til hende, og ikke mindst får boostet selvtilliden efter en behandling.

Færre overgangsrynker

En anden glad kunde er 55-årige Christina Nielsen, som har mange rynker pga. tidlig overgangsalder. Christina får en kombinations-behandling af peeling, filler på kinderne og munden, Botox mellem øjnene og Profhilo hver 4.-5. måned:

– Det har gjort en kæmpe forskel for mig. Mit selvværd er blevet bedre efter folk igen taler til mig og ikke længere mine rynker.

Dygtig behandler skaber livsglæde

Som en generel antiage-behandling har 50-årige Mette Bjerager fået to gange Profhilo af hele ansigtet, og jævnligt Mesoéclat, som er en antiage-peeling. Mette fortæller, at linjerne i huden er minimerede, huden har fået en særligt smuk glød, og hun generelt ser yngre ud.

– Jeg synes Jeanette er lidt af en tryllekunstner, som også er supergod til, at det ikke gør ondt. Vigtigst er, at hun har hjulpet mig til større livsglæde og selvtillid. Når man føler, at man ser bedre ud, får man det også bedre indeni.

50% rabat

Bliv BIKINIKLAR med Cool Waves

Spar 50% på et valgfrit område med Onda Coolwaves fedtreducering behandling. En smertefri behandling, som er effekt til at nedbryde fedtcellerne, mindskning af cellulitis samt opstramning.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.