Vælg en side

Rina Mardahl fik nye, flotte bryn hos Beauty B med en af tidens hotteste metoder – nano ombre bryn.

I mange år plukkede jeg mine ellers kraftige øjenbryn, og det har desværre betydet, at de mistede hårene. Og da de brede bryn blev in igen, fandt jeg ud af, hvor meget jeg havde savnet dem. For tydelige bryn tegner ansigtet op på en flot måde. Derfor allierede jeg mig med en af de lokale eksperter inden for semi-permanent makeup, herunder øjenbryn: Beatrice Osbæck, kaldet Bea, indehaver af Beauty B hos frisør Moke på Ordrupvej.

Nye, kraftige øjenbryn

Jeg kan godt lide de optegnede bryn, så jeg valgte nano ombre bryn, som er forholdsvis kraftige øjenbryn, der minder om makeup. Bea tegnede dem op efter en skabelon, og farvelagde dem dernæst med en lille maskine med den tyndeste nål i. Forinden havde jeg fået bedøvelsescreme på, så den 1 ½ time det tog, gjorde slet ikke ondt! Om fire uger skal jeg forbi Bea igen for en opfyldning. Men, hvor er jeg glad for mine nye bryn! Jeg ser så frisk ud om morgenen.

Tilbud på øjenbryn hos Beauty B

20% rabat på 1. behandling.

Normalpris 2.000 kr. Din pris 1.600 kr. 

Nævn NORD-kode
Gælder til 1. juni 2019. 2. behandling (obligatorisk opfyldning) 800 kr.

Beatrice Osbæck

Mikropigmentist og vippetekniker. Laver øjenbryn, vipper, permanent eyeliner og læbepigmentering. Hendes helt særlige kompetence er, at resultatet skal være naturligt og passe til den enkelte.

Produkterne

Hos Beauty B benyttes pigment-farver fra det anerkendte mærke Ecuri Cosmetics. De er ekstremt koncentrerede og fri for fedtbaseret fortykkelse, hvilket resulterer i hurtig optagelse i huden, samt en effektiv helingsproces med minimalt tab af pigment. Allergivenlige og kan anvendes på selv den mest sarte hud uden problemer.

Beauty B hos Frisør Moke
Ordrupvej 46
Charlottenlund / 42 33 32 58
facebook.com/beautybbybea


error: Indhold er beskyttet.
X