Vælg en side

Få NORDs redaktør Rina Mardahls helt personlige beretning om at genvinde hårets ungdommelige struktur og udseende med hårbehandlingen RepHair®, der har hjulpet mange hos Alfa Omega Klinikken.

Jeg skulle mødes med Mitte Skjold, som er kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Alfa Omega klinikken i København, som har udviklet hårbehandlingen RepHair®. Kort fortalt er det en avanceret hårbehandling, som består af injektioner i hovedbunden med et specialudviklet serum bestående af vitaminer og mineraler, og hvor forandringen ses optimalt efter et seks måneders forløb. Grunden til vores møde var egentlig noget helt andet – annoncering i NORD – men vores samtale drejede sig også en hel del om hår.

Har hjulpet mange

Mitte Skjold er et meget dedikeret og professionelt menneske med stor begejstring for RepHair®. Hun fortalte om den dokumenterede effekt, og vi så på før- og efter billeder af kvinder og mænd, der har fået deres hår tilbage. Og jeg må sige, at jeg blev overrasket over, hvor meget det har hjulpet. Jeg ved godt, at både mænd og kvinder mister hår med alderen, og det er ikke kun mænd, der får lidt mere tindinger og bliver tynde i toppen, det sker også for kvinder.

Kvinder får også tyndere hår

Selv har jeg lagt mærke til, at når jeg samler mit hår i en hestehale, så er mine tindinger lidt højere, end da jeg var 25 år. Vi kvinder føler jo nok, at vores kvindelighed forsvinder, hvis håret bliver tyndt. Så jeg tøver heller ikke længe, da Mitte spørger mig, om jeg vil prøve behandlingen og skrive om den til NORDs læsere. Jeg siger ja, så længe det virker. For jeg ser ingen grund til at skrive om noget, hvis ikke det har en effekt. Inden behandlingen tog vi et foto, så vi havde noget at sammenligne med.

Gør ikke ondt

Selve behandlingen foregår ved, at Mitte forsigtigt sprøjter serum ved hjælp af 200 små stik de steder i hovedbunden, som er blevet tyndt. Jeg var da lidt nervøs over stikkene, men det gjorde slet ikke ondt, og jeg kunne nemt tale med Mitte, imens hun grundigt udførte behandlingen. Mitte er også rigtig god til at få en til at slappe af. Til hjemmebrug fik jeg udleveret en særlig shampoo, balsam og serum, som jeg skulle vaske håret i, og dryppe seks dråber serum i hovedbunden. Hver 14. dag mødte jeg op i klinikken og gentog behandlingen, og efter den sidste behandling var beskeden, at om to måneder ville jeg kunne se en forskel.

Mere volumen

Har det virket? Ja. Efter de lovede to måneder kan jeg konstatere, at jeg har fået en masse babyhår ved tindingerne, og når jeg laver en hestehale, behøver jeg ikke længere dække min hovedbund med hår. Jeg kan også se, at mit hår vokser hurtigere. For at vedligeholde mit nye sunde hår foreslår Mitte en opfølgende behandling hver 4. måned.

Jeg anbefaler behandlingsforløbet RepHair® til alle, der ligesom mig oplever, at håret bliver tyndere med alderen. Gør det til en del af dine sundhedsrutiner, præcis som det årlige tandeftersyn. Og det er ikke kun et spørgsmål om gener og alder, der kan også være andre perioder i ens liv, som gør, at håret trænger til et sundhedsboost. Stress og sorg slider ikke kun på sjælen, også på håret, ligesom mange års brug af stylingprodukter gør det. 

Rina fik 6 behandlinger til 9.800 kr. + produkter for 875 kr. som inkluderer shampoo, balsam og serum.

Alfa Omega Klinikken er en kosmetisk hudklinik, der tilbyder en lang række kosmetiske behandlinger, samt mindre kirurgiske indgreb. Som de eneste I Danmark har Alfa Omega Klinikken udviklet RepHair® behandlingen, der hjælper dig til et fyldigere hår. Kosmetisk sygeplejerske og indehaver af Alfa Omega Klinikken, Mitte Skjold, anbefaler behandlingen til alle, der gerne vil forebygge og skabe sund forandring for deres hår og hovedbund.

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.