Vælg en side

11 højtspecialiserede negleteknikere og skønhedseksperter fra Ukraine er blevet en del af Statement Copenhagens dygtige team.

Næste gang du får luksusneglebehandling i en af Louise Finds fem luksuriøse skønhedssaloner, kan det meget vel være af en superdygtig negletekniker fra Ukraine. De er flygtet fra krigens rædsler og er blevet hjulpet af Louise Find, så de også kunne blive en del af Statement-teamet bestående af 55 topbehandlere i de luksuriøse skønhedssaloner med verdensklasse service.


De nye negleteknikere fra Ukraine har lange uddannelser bag sig


Statement Copenhagen er en eksklusiv skønhedskæde.


Statement Copenhagen i Waterfront er en af i alt fem klinikker.

Fælles for de 11 negleteknikere, samt en kosmetolog og osteopat er, at de alle er højtkvalificerede professionelle med lange uddannelser bag sig. En negleteknikeruddannelse i Ukraine tager fire år, og flere af dem har også drevet selvstændige skønhedsklinikker, inden krigen brød ud.

Statement Copenhagen

Luksuriøst skønhedskoncept med fem highend klinikker i København og Hellerup. Er kendt for et højt fagligt niveau, og det gælder også de 11 negleteknikere, kosmetolog og osteopat fra Ukraine, som er blevet ansat i Statement Copenhagen i henholdsvis Waterfront i Hellerup, i Illum og
St. Kongensgade i København.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X