Vælg en side

11 højtspecialiserede negleteknikere og skønhedseksperter fra Ukraine er blevet en del af Statement Copenhagens dygtige team.

Næste gang du får luksusneglebehandling i en af Louise Finds fem luksuriøse skønhedssaloner, kan det meget vel være af en superdygtig negletekniker fra Ukraine. De er flygtet fra krigens rædsler og er blevet hjulpet af Louise Find, så de også kunne blive en del af Statement-teamet bestående af 55 topbehandlere i de luksuriøse skønhedssaloner med verdensklasse service.


De nye negleteknikere fra Ukraine har lange uddannelser bag sig


Statement Copenhagen er en eksklusiv skønhedskæde.


Statement Copenhagen i Waterfront er en af i alt fem klinikker.

Fælles for de 11 negleteknikere, samt en kosmetolog og osteopat er, at de alle er højtkvalificerede professionelle med lange uddannelser bag sig. En negleteknikeruddannelse i Ukraine tager fire år, og flere af dem har også drevet selvstændige skønhedsklinikker, inden krigen brød ud.

Statement Copenhagen

Luksuriøst skønhedskoncept med fem highend klinikker i København og Hellerup. Er kendt for et højt fagligt niveau, og det gælder også de 11 negleteknikere, kosmetolog og osteopat fra Ukraine, som er blevet ansat i Statement Copenhagen i henholdsvis Waterfront i Hellerup, i Illum og
St. Kongensgade i København.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.