NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Følg med Claire Ross-Brown rundt til områdets mange butikker og steder, når hun viser os sine yndlingsbutikker.

Rotunden Hellerup foodmarket udefra

Rotunden Hellerup Foodmarket
Mit danske favorit-supermarked. Udvalget er kæmpe stort, niveauet tårnhøjt og servicen med Rasmus i spidsen et kapitel for sig. Jeg bruger det især, når vi skal have gæster, og når jeg skal have nye forsyninger af min elskede engelske chokolade.

Elsa Adams kjole design

Elsa Adams Handmade
Den røde løber eller en fantastisk fest. Elsa Adams is the place to go! Intet slår hendes design. Elsker også hendes cashmere cardigans, der får mig til at ligne en million.

Skønhed hos Clinique Belnatur

Clinique Belnatur
I disse smukke omgivelser kan jeg både slappe helt af eller multitaske og tale i mobilen, mens jeg får lavet mine negle. Den perfekte måde at slutte dagen af på.

Gode produkter hos matas i Charlottenlund

Matas i Charlottenlund
Super, kompetente mennesker, især Jakob, som ikke bare giver en fantastisk service, men også har stor viden om de nyeste produkter. Mine favoritter er La Prairie som laver de bedste cremer, jeg endnu har prøvet.

Sko fra my shoes

My Shoes
Jeg elsker My Shoes for udvalget af fantastiske sko og tøj fra mærker som denne kjole fra Pierre Balmain. Den er jeg er helt vild med. Godt at vide at her har man Balmain på lager.

Flotte møbler fra Christine Callsen

Christine Callsen Interieur
Christine har den mest udsøgte smag inden for interiør og møbler. En perfekt kombination mellem det super afslappede og elegante, som gør, at jeg ikke behøver tage ind til city. Det er også hende, som har re-designet vores lounge og spisestue, så jeg altid glæder mig til at komme hjem.

Lækre produkter hos Charlotte Bonnén

Charlotte Bonnén
Charlotte, som står bag denne unikke butik, er altid så hjælpsom og har det mest vidunderlige udvalg af stort set alt! Jeg har endda købt en af mine yndlings læderjakker her samtidig med jeg købte en lille sølv tandbørste. Jeg kan bruge timer i hendes butik, som også er oplagt at købe gaver i.

Claire Ross-Brown er en britisk forretnings-kvinde som har boet i Danmark de seneste 18 år. Blev landskendt som skuespiller for sin rolle i tv-serien Klovn, samt som model og sanger. I dag er hun direktør for Fintech virksomheden Cashworks sammen med toperhvervskvinden Lone Fønss Schrøder. Privatlivet foregår med mand og børn i Charlottenlund. Det er her hun lader op, bl.a. på sine løbeture i Dyrehaven og Bernstorffsparken.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X