Vælg en side

Efter vinteren er huden ofte blevet lidt trist og mat, men det er heldigvis nemt at få sommergløden tilbage.

Det vigtigste er en fugtet hud, så start med din dagcreme, og bland evt. et par dråber ansigtolie i for at give ekstra glød til huden.

• Vælg en foundation med masser af fugt og en skinnede finish, og bland gerne en flydende highlighter i din foundation for et lækkert shine.
• Læg bronzing powder under kindbenene – lige der hvor kinden bliver blød. Fortsæt på den øverste del af panden helt op til hårgrænsen, hvor solen naturligt vil ramme dig.
• Hvis du har en høj pande, kan den med fordel lægge lidt ekstra. Hvis du derimod har en lille pande, skal du kun lægge meget lidt bronzing powder i panden.
• Vælg en blush med lidt perlemor, så dine kinder ser friske ud. Smil til dig selv i spejlet, og læg blushen på den yderste del af æblekinden, og blend den sammen med bronzeren.

tips

Hvis din blush eller bronzing powder er blevet for voldsom eller sætter sig i plamager, kan du bruge din foundation som “viskelæder”

Produkter

Foundation: MAC Cosmetics “Face & Body”
Highlighter: Naked “Naked skin”
Bronzing Powder: MAC Cosmetics “Bronzing Powder” Refined Golden
Blush: MAC Cosmetics “Powder Blush” Pinch O Peach

Maria Wahlin: Uddannet på Nicci Welsh Makeup Academy. Makeupartist og hårstylist i de sidste 8 år. Har arbejdet for blandt andet Unique Models. Brænder for naturlig skønhed, som kendetegner den skandinaviske minimalistiske stil.


error: Indhold er beskyttet.
X