Vælg en side

Celluma er i danske sammenhænge et helt nyt FDA-godkendt apparat med LED-lysterapi i kampen mod rynker og smerter. Effekten er høj hvis ikke endnu højere end klinikkernes basale lysterapibehandlinger.

Lysterapi er i mange år blevet brugt til en bred vifte af skavanker og problemer. Lige fra bekæmpelse af rynker til problemhud som akne, men også smerter, især efter operationer og muskelspændinger. Lys er energi, og lysenergi i forskellige farver har vist sig at have gunstig indvirkning på huden. Med LED-pærer er der kommet en opblomstring af især ansigts-lyspaneler i forskellige farver. Udfordringen har bare været, at en del har indeholdt ineffektivt lys og skadeligt UV-lys. Men ikke Celluma.

Har du ondt i ryggen? Den nye lysterapi til hjemmebrug hjælper.

Klinisk dokumenteret effekt

Det er SkinMed Solutions, som har hentet Celluma til Danmark. Bag SkinMed Solutions er Mikkel Schødt, som har en MSc i biokemi og kaldes for ’hudnørden’. SkinMed Solutions arbejder med en holistisk forståelse af huden for klinikker og professionelle behandlere, og med Celluma hen-vender de sig nu også til privatkunder, som gerne vil have det bedste inden for hudforyngelse og smertebehandling. Celluma er udviklet i USA, er FDA-godkendt og CE-mærket. Dvs. det er godkendt af sundhedsmyndighederne, hvilket et medicinsk udstyr kun kan blive, hvis der er tilstrækkelig med dokumentation bag og er sikkert at bruge.

LED-lysterapi booster hudens kollagen og elastin.

Booster kollagen og virker mod smerter

Celluma er et superprofessionelt produkt, som ikke er spyttet ud fra en fabrik i Kina, men er et klinisk dokumenteret lysterapi-apparat til alle de formål, som LED-lysterapi anvendes til: Opstramning af hud i ansigtet – booster kollagen og elastin – uren hud, rødmen i huden, sensitiv, fedtet eller tør hud – samt smertelindring og behandling eller lindring af sportsskader. Celluma kommer i flere forskellige modeller, og består af et fleksibelt panel af farvet lys til ansigtet og kroppen. Panelerne kan også bøjes efter kroppens anatomi. Mikkel selv bruger det til sin diskusprolaps med stor effekt.

Celluma lysterapi lindrer smerter. 

Rynker

Det røde lys opstrammer huden, booster kollagen og elastin, reducerer linjer og rynker samt lysner pigmentpletter.

Smerter

Det infrarøde lys afhjælper gigt, smerter, muskelspændinger og ledsmerter.

INFO / PRISER

Findes i 9 forskellige modeller som
ansigtspaneler, helkrop og håndholdt og med forskellige farver og lysstyrker.

6.000-20.000 kr.
2 års garanti.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.