NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen, skabt af Louise Find, er kommet i historisk og smukt selskab i Illum.

 

Allerøverst på Illums tagterrasse er det kun den blå himmel som synes at være Louise Finds begrænsning. For med drømme, ambitioner, forretnings­strategi og benhårdt arbejde kan man komme langt. Det er netop denne kombination, der driver Louise, og som nu atter har båret frugt: En ny Statement Copenhagen på en unik adresse i hjertet af København. Stormagasinet Illum, der siden 1891 har været Danmarks mest eksklusive, har nu fået tilført en ny luksus, nemlig en af Louise Finds skønhedskoncepter på anden sal.

Få smukke negle og velvære i behandlingsrummene.

 

Brugt corona-tiden konstruktivt

– Der er noget helt særligt ved at åbne en salon i så historiske og smukke rammer som Illum, siger Louise Find om den femte Statement over en kop Illum-baristakaffe. Lige så gennemført som de andre Statements med sit mix af skandinavisk minimalisme og international eksklusivitet med marmor, messing og mahogni, tilbydende en lang række lækre og effektive behandlinger udført af et fagligt stærkt personale. Louise fortæller, at hun og det store team har brugt Coronatiden konstruktivt, og intet personale er blevet opsagt. I stedet har der været fokus på personale­udvikling og undervisning, og der er lagt tid og energi i at få alle detaljer i den nye salon på plads.

Louise Find yderst til højre med sit Illum-team.

 

Walk-ins og parmassage

Statement Copenhagen i Illum er lidt ligesom at træde ind på et 5. stjernet hotel. Oplagt til walk-ins når neglene skal ordnes inden Cafe Victor-turen eller parforkælelse i det dobbelte behandlerrum. Og det stopper selvfølgelig ikke her. Louise er ikke én, der nøjes med at se op på den blå sommerhimmel. Næste stop er lanceringen af Statement Copenhagens egen makeup- og hudplejeserie og derefter planen om at udbygge konceptet i udlandet.

 

Statement De-stress massage 1 time 950 kr.

Bliv fast kunde og spar penge
Med et guld, sølv eller bronzeabonnement på shellac, cryo facials eller massage kan der være besparelser på helt op til 40%


error: Indhold er beskyttet.
X