Vælg en side

Du behøver ikke frygte skader på dine negle som følge af en Shellac-behandling hos Waterfronts nye skønhedskæde Statement Copenhagen. Kun de mest skånsomme metoder og kvalitetsprodukter benyttes af det erfarne personale.

 

 

Spørger man skønhedskædens indehaver, designeren Louise Find, hvad det er, der gør Statement så unik, er det vigtigste svar, at her møder du kun et erfarent og profes­sionelt personale med konstant fokus på kvalitetsprodukter, også når det gælder dine negle:
– En af de mest udprægede misforståelser er, at der findes mange former for Shellac, og at det kan være skadeligt at få lagt, fordi ’man skal file det af med el-fil’, og det er desværre ikke kun en forkert opfattelse, men også stik imod, hvordan et sådant produkt fjernes på korrekt vis, fastslår Louise Find.
Shellac er først og fremmest ét bestemt produkt udviklet og patenteret af firmaet CND, og der findes derfor kun én slags CND Shellac. Senere er kopi­produkterne kommet på markedet, men hos State-ment Copenhagen bruges kun CND Shellac. Fordi det, som Louise siger, er fuldstændig essentielt, at Statement Copenhagen som professionel salon kan stå inde for kvaliteten af produkterne.

 

Statement har flere typer neglebehandlinger.

 

CND aftagningskit

En Shellac hos Statement består altid af basecoat, to lag farve og topcoat, og aftagningen foregår med en særlig metode udviklet af CND:
– Man må aldrig file en Shellac af, hvad end det er med en almindelig fil eller en el-fil, da det kan ødelægge din naturnegl.
Hos Statement Copenhagen foregår aftagningen med CND’s dertil udviklede aftagningskit: Man dupper den indbyggede vatrondel med aftagningsvæsken Offly Fast, som pakkes om neglene med CND’s aftag­ningsfolie. Efter 5-8 minutter fjernes aftagningsfolien, hvorefter negleteknikeren skubber Shellac’en nemt og skånsomt af med en rosenpind. Louise Find slutter af med at forklare, at får man taget sin Shellac af på denne måde, så får man ikke bare flotte Shellac-negle, men også stærke naturnegle indenunder, fordi Shellac beskytter dine egne negle mod slag og ridser.
Statement Copenhagen har en særlig abonne­ments­ordning, hvor du sparer mange penge ved at være fast neglekunde.

 

Almindelig Shellac 450 kr. / 475 kr. Inkl. CND-aftagning.

Negleabonnement
2 x Shellac hver måned inkl. aftagning: 650 kr. Vælg ml. bronze, sølv eller guld-abonnement.

Statement Copenhagen er åbnet på trianglen

Statement Copenhagen er åbnet på trianglen

Endnu et smukt skud på stammen af eksklusive og luksuriøse skønhedssaloner, som erhvervskvinden Louise Find står bag. At få en behandling hos Statement er som at træde ind på et 5. stjernet hotel med skandinavisk minimalisme og international eksklusivitet – et tiltrængt pusterum i hverdagen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X