Vælg en side

Få den ultimative guide til Clinique Belnaturs omfattende skønhedsunivers. Som noget helt nyt, tilbyder den kendte Hellerup-klinik også botox og fillers, hårfjerning med laser og fedtfrysning.

I den smukke herskabsvilla på Frederikkevej, hvor indehaver Marianne Giske og hendes team på 10 veluddannede behandlere, giver et hav af forskellige skønhedsbehandlinger, er der store nyheder. Klinik-ken har teamet op med en dygtig sygeplejerske og hudlæge, så vi nu også kan få botox og fillers, fjernet hår med laser og blive slankere med den virksomme fedtfrysningsbehandling. Tidligere samarbejdede klinikken med andre om de medicinske behandlinger, men nu fås de i det kendte Clinique Belnatur-regi. Eftersom Marianne Giske selv er leverandør af maskiner til skønhedsbranchen, benytter klinikken kun det nyeste udstyr.

Nyhed! Botox, fillers, hårfjerning med laser og fedtfrysning

Clinique Belnatur ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger

12 forskellige ansigtsbehandlinger. Fx Essens: Klassisk, opfriskende 1-times ansigtsbehandling. Oplagt i kombination med Beauty Angel. Lysbehandling der hjælper mod uren hud, hudforyngende m.m. Der er også diamantslibning, oxygenlift og den nyeste og ekstrem virksomme anti-age-behandling Mesobiolift.

Priser fra 380 kr.

Botox Clinique Belnatur

Botox/fillers


Botox og fillers er super hudforyngende behandlinger, der giver et naturligt look. Botox er velegnet til rynker i panden og kragetæer ved øjnene. Fillers, bedst kendt under mærket Restylane, består af hyaluronsyre. Bruges til at udglatte rynkerne med, især omkring munden, og til at give fylde til læberne, kindben, hage og under øjnene.

Priser fra 1.500 kr. 25% rabat i hele januar

FEDTFRYSNING Clinique Belnatur

Slankebehandlinger


Vælg mellem de 3 slankebehandlinger Lipobelt, Tei System og fedtfrysning. Lipobelt og Tei System bruges ofte i kombination med hinanden og kan reducere op til tre centimeter allerede fra første behandling. Fedtfrysning sætter målrettet ind på hofter, arme, topmave og ’bh-dellen’.

Priser fra 350 kr. 50% Rabat på fedtfrysning i januar.

Clinique Belnatur vipper

Eyelash extensions


Eyelash Extensions med singlevipper benyttes for det mest naturlige look. Vipperne sættes på én for én. Holdbarhed 2-4 uger.

Priser fra 1.200 kr.

MAKE-UP-SKØNHED Clinique Belnatur

Permanent make-up

Foregår med mikropigmentering som er allergivenlige mineralske pigmenter der deponeres i hudens øverste lag for at ændre eller forskønne. Holdbarhed 2-5 år afhængigt af hudtype og tilstand.

Priser fra 2.500 kr.

Make-up
Professionel make-up med de lækre produkter fra bareMinerals. Oplagt til fester, bryllupper eller bare en aften i byen.

Priser fra 250 kr.

Bryn/vipper
Farvning af vipper og bryn og retning af bryn er et must, for det fremhæver dine øjne og gør dem smukkere.

Priser fra 125 kr.

fodbehandling clinique belnatur

Statsautoriseret fodterapeut


Få eksperthjælp fra klinikkens statsautoriset fodterapeut til mulige skavanker som hård hud, ligtorne m.m. Altid inklusiv velduftende fodbad og fodmassage.

Priser fra 450 kr.

gelenegle clinique belnatur

Negle – Nail Office


Manicure, pedicure og gelenegle. Der benyttes kun Calgel. En organisk gele der giver de flotteste negle og holder op til 6 uger.

Priser fra 470 kr.

massage clinique belnatur

Massage


Klassisk massage, hot stone massage, hovedbundsmassage, håndmassage, fodmassage. Læn dig tilbage og lad de dygtige massører klare ømme rygge og spændte skuldre.

Priser fra 350 kr.

tandblegning clinique belnatur

Tandblegning

Med Smileeffect ZERO gelen bliver tanden bleget tilbage til dens oprindelige farve. Tandens oprindelige farve kan variere fra person til person. Mild og kendt behandling fra USA.

Priser fra 750 kr.

voks clinique belnatur

Voksbehandlinger

Uønsket hårvækst fjernes med skånsom voksbehandling. Kun professionelle voksbehandlingsprodukter og det ønskede område desinficeres altid inden voksbehandlingen.

Priser fra 130 kr.

hårfjerning laser Clinique Belnatur

Hårfjerning med laser


Få fjernet dine hår med markedets mest virksomme metode: Laser. Klinikken bruger de nyeste maskiner.

Priser fra 1.200 kr. 25% på rabat i januar.

Clinique Belnatur

Besøg NORD’s Skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.