Vælg en side

Makeoveren: Rie Ravnholdt Frederiksen, 38 år, bogholder og fra Køge.

Vores makeupartist og hårstylist valgte at fremhæve Ries flotte, grønne øjne, så hun er helt klar til julens fester og sammenkomster med et udpræget festlook.

Maria har valgt at arbejde med MAC Cosmetics til Ries fine hud, som ikke skal dækkes med tung makeup. Til det formål er den lette foundation Face & Body, der giver en satin finish og let dækning, helt oplagt. Ovenpå det nu fine, ensartede ’lærred’ lægges et smukt strejf solskinspudder, Give me Sun: Lige under kindbenene for dels at fremhæve dem og for at give lidt kulør til ansigtet. På æblekinden blush, produktnavn Like me, Love me, som giver friskhed til huden.

Smukke øjne bliver endnu mere intense

Så til festens main attraction: Øjnene. Først øjen-skyggen Satin Taupe. Både under og over øjet. For at øge intensiteten har Maria valgt en sort eye-liner fra Nilens Jord, som hedder Glide On. Den lægges på den våde kant og over øjet og giver nogle, flotte intense øjne. Mascaraen er Full Look, også fra Nilens Jord, og fra vippe-brandet Depend påsættes et par enkelte vipper. Øjenbrynene er fremhævet med øjenbrynsblyanten Eye Brows fra Mac Cosmetics.

Naturlig fylde med saltvandsspray

Ingen fest uden et flot hår! For at give håret struktur og holdbarhed sprayer Maria med Salty Beach fra Ingredien. Det skaber en god fylde i det fine hår. Derefter bliver håret krøllet med et stort krøllejern, og efter håret er kølet ned, køres det blot igennem med fingrene.

Voila! Fra et naturligt hverdags-udseende til et intenst, men stadig naturligt, festlook.

Maria Wahlin

Uddannet på Nicci Welsh Makeup Academy. Makeupartist og hårstylist i de sidste 8 år. Har arbejdet for blandt andet Unique Models. Brænder for naturlig skønhed, som kendetegner den skandinaviske minimalistiske stil.

Besøg NORDs Skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.