Vælg en side

Sund kulør hele året uden rynker og hudkræft, kan du kun få med selvbruner. Sunspas spraytanningprodukter er legendariske og giver et topprofessionelt resultat.

Der findes nok ikke den kvinde, der ikke mindst én gang i sit liv har prøvet en selv-bruner. Resultatet kan være svingende, men i dag er solarium og overdreven soldyrkning et no-go, hvis du vil reducere forekomsten af rynker og risiko for hudkræft. Ja, sol er skønt, men i moderate doser, og har man først prøvet en af Sunspas spraytanningprodukter, behøver man hverken frygte grimme selvbruner-striber eller stege i timer for at blive naturlig brun.

Spraytan til hjemmebrug

Det er danske Parasol, som står bag Sunspa-produkterne. Udviklet for at få danskerne til at droppe især solarium. Deres første produkt er Tan-in-a-Can Original. Nok den selvbruner, der har ændret danskernes opfattelse af selvbrunere mest. Det er spraytanning til hjemmebrug. Super nem at bruge og med et helt unikt naturligt resultat. Senere er der kommet endnu flere sofistikerede spraytans til. Fx specialudviklet spraytans til mænd og sportsudøvere.


Tan in Can Original: Verdens første aerosol selvbruner. Giver et perfekt og ens resultat hver gang, uden at det skal fordeles med hænderne. Pris 179 kr.


Tan in a Can Chocolate: Velegnet til hudtyper der naturligt trækker rødt op, da den ophæver den rødlige undertone i huden. Giver intens og naturlig kulør. Pris 179 kr.


Tan in a Can for Men: Udviklet til mænd. Giver en maskulin kulør. Pris 179 kr.


Tan in a Can Body Fitness: Udviklet til sportsudøvere og motionister, hvor kuløren hurtigere falmer pga. exfoliering. Pris 199 kr.


Sunspa Spray On SPF: Nem solfaktor spray. Fås i faktor 15 og 30. 149 kr.

 

Sunspa
Kan købes i Matas.
Se andre forhandlere og få mere information på sunspa.dk

Besøg NORDs mode butikker her:

Orange sommer

Orange sommer

Vi elsker naturens farvepalet, og denne sommer er ingen undtagelse. Lys beige og dejlig solskinspudder, men også lidt af det sjove: Funky, frække orange negle.

læs mere
Beautybossens sundshedstips

Beautybossens sundshedstips

Smykkedesigner Mai Manniche, der står bag smykkefirmaet JEWLSCPH – og senest også er kendt fra ”Beauty Bosserne” på Kanal 4, tager dig med rundt til sine favoritspots i Nordsjælland, når det kommer til sundhed og velvære.

læs mere
Skønhed / hjemmespa

Skønhed / hjemmespa

Forkæl dig selv med hjemmespa. Der er masser af muligheder for selvforkælelse blandt luksusprodukter skabt til skøn mig-tid. Eksfoliering, hårmasker, duftlys, æteriske olier og highend hudpleje.

læs mere
error: Content is protected !!
X