Vælg en side

Som indehaver af områdets toneangivende skønhedshus har Marianne Giske et afslappet forhold til botox og fillers. Så længe det ser naturligt ud.

Siden Marianne Giske åbnede Clinique Belnatur i 2006, var ambitionen at være et skønhedshus. Et univers som dækkede næsten alle tænkelige skønheds-behandlinger, og helst de nyeste og mest virksomme. Derfor er det også helt naturligt, at
Clinique Belnatur i dag også er en kosmetisk medicinsk skønhedsklinik. Dvs. nu kan vi få botox, fillers, laserbehandlinger og fedtfrysning. Botox og fillers udføres altid af stedets dygtige sygeplejerske og med tilsyn af hudlæge, så sikkerheden og fagligheden i det i forvejen superkompetente skønheds-hus er i top.

Kosmetiske skønheds-behandlinger er normalt

Og hvem er bedre til at vise, hvordan man bedst bruger botox og fillers end Marianne selv?

– Selvfølgelig får jeg også lavet noget, for jeg har den holdning, at jeg gerne vil være den bedste udgave af mig selv, siger Marianne og er dermed helt i tråd med tidens tendens: Danske kvinder vil have kosmetiske skønhedsbehandlinger. Den nyeste undersøgelse på området, foretaget på vegne af TV2, viste, at otte ud af ti af de adspurgte kvinder mellem 18 og 29 år, synes, det er fint med kosmetiske indgreb.

Naturlige forandringer

Det er dog afgørende for Marianne, at resultatet er naturligt.

– Det må aldrig se kunstigt ud, hvor det fx går ud over ansigtets mimik. Selv har jeg meget mimik, og det tager jeg højde for, når jeg selv får behandlinger.

Marianne får restylane som skinbooster. Dvs. små injektioner i huden, som giver huden et boost. Indimellem får hun også botox i panden.

– Det får mig faktisk til at slappe af, hvilket er vigtigt, når man som jeg også tilbringer mange timer foran computeren. Botox er det bedste til bekymringsrynken, og da er det bedre at starte tidligt for at forebygge den.

Eller som Marianne også siger det: Jeg vil gerne være den bedste udgave af mig selv. Føle mig lige så glad uden på, som inden i.

Kosmetiske behandlinger hos Clinique Belnatur

Botox/fillers

Botox er velegnet til rynker i panden og kragetæer ved øjnene. Virkningen forsvinder efter 3-4 måneder. Fillers, bedst kendt under mærket Restylane, består af hyaluronsyre. Bruges til at udglatte rynkerne med, især omkring munden, og til at give fylde til læberne, kindben, hage og under øjnene. Holder omkring et år.

Laser

Permanent hårfjerning og fjernelse af karsprængninger m.m.

Clinique Belnatur udfører også

Negle – Nail Office, ansigtsbehandlinger, slankebehandlinger (Lipobelt, Tei System og fedtfrysning), permanent makeup, eyelash extensions, tandblegning, massage, statsautoriseret fodterapeut, professionel makeup, bryn/vipper og voksbehandlinger.

Gratis konsultation

Book tid online eller telefon inden behandling og få den rette vejledning.

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.