NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Brug sommeren til at holde ferie i dit eget land. Vi har så mange fine hoteller og skønne B&B’s i naturskønne områder og tæt på turistattraktioner, at vi godt kan leve uden turen til Provence.

Det er nok de færreste, der gambler med en tur til Sydfrankrig eller Grækenland, når sommerferien skal bookes. Corona er en stædig gæst, og er du blandt de heldige med eget sommerhus, så er det jo ingen sag, men er du vant til sydens sol og en pool inden for rækkevidde til børnene, så er det godt at gå i gang allerede nu med at arrangere årets danske sommerferie.

Det hele er lige her

Om det er en luksus-getaway eller et flerugers sommerophold, er det altid livgivende og afstressende at komme væk fra de vante rammer og bo på hotel. Lade sig opvarte af stedets personale. Ligge på stranden. Tage bilen og udforske området. Opleve lokale gourmetrestauranter og dyrke sport og aktiviteter om dagen. Alt, hvad man forbinder med sommer, er muligt inden for landegrænsen.

 

Havgaarden Badehotel
Kom helt ned i gear på et rigtigt badehotel i det naturskønne Vejby Strand. 18 smukke værelser og stedets bankende hjerte – restauranten – fuldender oplevelsen på dette traditionsrige og fuldstændig opdaterede badehotel i Nordsjælland med lange solskinsdage og rosé til solnedgangen.

 

Ladefogedgaarden
Stråtækt liebhaveridyl fra 1700-tallet, som er fuldstændig opdateret og renoveret til i dag, danner rammerne om ferien på Djursland. En luksuriøst B&B tæt på alle de turistattraktioner, som Djursland er så kendt for. Du kan bl.a. spille golf, få spa, underholde børnene med sjove aktiviteter samt få store gourmetoplevelser på lokale kvalitetsrestauranter.

 

Hotel Sandvig Havn
Skønt hotel på solskinsøen Bornholm. Bag står parret Lene og Kjeld Hammer, som overtog driften af hotellet i 2019, og som har brugt energi på at istandsætte og indrette hotellet på ny. Der er flere forskellige værelsestyper og lejligheder med eller uden havudsigt. Egen café og butik med kunsthåndværk i kommission gør stedet ekstra stemningsfuldt.

Besøg NORD’s Hoteller her:

Hvem vil ikke overnatte 15  meter over jorden?

Hvem vil ikke overnatte 15 meter over jorden?

NORDs redaktør oplevede et helt andet bud på et luksus-retreat på THEKRANE i Nordhavn. En gammel kulkran forvandlet til et eksklusivt etværelseshotel og mødelokale for virksomheder. Jeg elsker de små ture væk fra de vante rammer. Med mig selv, en god veninde eller min datter. Men retreat i en gammel kran? Jeg havde hørt om THEKRANE før. En tidligere kulkran, som står 15 meter over jorden midt i Nordhavns gamle industrihavn.

læs mere
Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

Kim Boye: Caminoen har sat mig endnu mere fri

At gå Caminoen har for mentaltræner Kim Boye været ’som en tur med hunden gange hundrede’. Og særligt én oplevelse på den 900 kilometer lange vandring gjorde hele forskellen. Det var dag 15 på Caminoen, at den høje, stærke mand, som i årevis havde trænet mentalt med almindelige mennesker, sportsstjerner og utilpassede unge til større selvværd, blev ramt af frygt: — Der var 42 kilometer til den næste destination, og jeg havde derfor valgt at tage natten i brug. På et tidspunkt ankom jeg til en kæmpestor skov i bælgravende mørke. Men noget i mig fik mig til at fortsætte, mærke efter og sanse skoven. Efter 2-3 timer slap frygt og angst fuldstændig sit tag i mig. Det var så essentielt, at jeg brød ud i tårer, fordi frygten handlede om oplevelser i min opvækst.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X