Vælg en side

5-stjernede Puente Romano Beach Resort i Marbella er indbegrebet af tennis. Store stjerner bruger tennisbanerne, kendte turneringer afholdes og du kan forbedre din baghånd.

Af Rina Mardahl

Puente Romano Beach Resort er et af mine ubestridte yndlingssteder. Ikke kun fordi det er livsnydernes hideaway i skønne Marbella, men også fordi tennis altid har været omdrejningspunktet. Her kan man blive undervist af superdygtige trænere eller overvære en tennisturnering. Alle de store stjerner har spillet her og gør det stadig. Ikke bare på grund af tennisbanernes høje niveau, men også fordi Puente Romano Beach Resort byder på den perfekte kombination af luksusferie, gastronomi og sport i skønne omgivelser.

Suite Real III NORD Magasinet

Alle de store tennisstjerner

Det professionelle tennisanlæg er fra 1979 og var oprindeligt ledet af Bjørn Borg. Der er 10 baner. De otte er med grus og de to sidste er hard court. Topspillere som Boris Becker, John McEnroe og Emilio Sánchez Vicario har konkurreret mod hinanden. Den største bane har plads til 2.500 tilskuere og et unikt team af professionelle, der underviser på alle niveauer, er knyttet til resortet. Det er bare om at spørge. Man kan selvfølgelig også spille med sin rejseledsager og indsnuse lidt af stedets stadig spillevende tennishistorie.

Golfbane NORD Magasinet

Michelin-restauranter

Puente Romano Beach Resort ligger på Mille D’Oro, The Golden Mile. Bygget som en andalusisk landsby i en tårnhøj luksuskvalitet med lave, hvidskurede huse. Der er over 266 værelser/suiter, fordelt på 27 treetagers huse. Tre swimmingpools bugter sig ind og ud, og det azurblå Middelhav er lige ved. Om aftenen er der en fantastisk stemning på resortets centrale plads med restauranter – flere har Michelinstjerner – og en club. Et miks mellem sydlandsk stemning og moderne storbyliv. Omgivet af levende lys kan man sidde i loungemøbler og nyde sin drink, mens man lytter til livemusik.

Grand Junior Suite NORD Magasinet

Verdensklasse spa og smukke værelser

Er du til spa, er resortet leveringsdygtig i verdensklasse spa med en Six Senses Spa. Om aftenen falder man helt afstresset i søvn i de enkeltindrettede men yderst luksuriøse værelser eller i de større suites. Alle har store badeværelser og en pæn størrelse balkon. Langt de fleste har udsigt til den tropiske have, mens et mindre antal har hel eller delvis havudsigt.

FAKTA: Puente Romano Beach Resort i Marbella
Solkystens hovedstad med et highend klientel og et tårnhøjt hotel- og restaurantniveau. Her er en imponerende infrastruktur af hoteller, lystbådehavne, et unikt historisk miljø og klimaet er privilegeret af at være beskyttet af Sierra Blanca bjergkæden.
For mere information og booking: puenteromano.com

Besøg NORD’s Kultur butikker her:

Rejse / Tel Aviv

Rejse / Tel Aviv

Tel Aviv er helt sin egen: Moderne, fremsynet, lækker og fuld af fristelser. Frisind og veganske restauranter trives her i den cool badeby med verdensberømt arkitektur og strandpromenade ud til Middelhavet.

læs mere
Cape Town – Design Destination

Cape Town – Design Destination

Cape Town er ikke alene en smuk by, men den spirende kreative produktion, anderledes tænkning og inspirerende naturskønhed betyder, at byen i disse år etablerer sig som en af verdens førende designdestinationer. Sidste år blev den udnævnt til en UNESCO City of Design. Vi har udvalgt et par eksempler fra den spændende by.

læs mere
error: Content is protected !!
X