Vælg en side

Når du har lyst til sushi, kan du altid være sikker på at få den bedste og højeste kvalitet hos Sushi Lovers på Ordrupvej. Nu glæder de sig til – som en ekstra oplevelse – også at præsentere eksklusiv private dining første lørdag i måneden med plads til kun 20 personer. Deltagerne får serveret den ypperste menu bestående af 12 retters snacks, sushi og dessert med tilhørende vine/drinks i samarbejde med kok fra trestjernet Michelinrestaurant.

 

Sushi Lovers elsker sushi, de elsker kvalitet, og deres fokus ligger på at drive en sindssyg fed restaurant i Charlottenlund, hvor gæsterne får mad af høj kvalitet til en god pris.

At være de lokales favorit-sushisted, hvor man kan hænge ud og hygge sig, er derfor det, det hele handler om, men deres passion betyder også, at de hele tiden arbejder med at udvikle og ’finetune’ madoplevelsen for deres kunder.

Nu glæder den internationalt anerkendte restaurant sig til at præsentere deres nye gourmettiltag på deres hidtil højeste niveau, som er blevet til på gæsters forespørgsel.

 

 

Tolv eksklusive retter

– Den første lørdag i måneden kan et lille antal personer deltage i en private dining, hvor man kan se frem til at få serveret den ypperste menu med mindst tolv serveringer af årstidssvarende snacks, sushi, dessert og tilhørende vin og drinks menu, forklarer Kristian Elbo, som ejer restauranten.

Middagen foregår i et privat lokale ved siden af restauranten med egen tjener og kok og ultimativ forkælelse.

 

Fokus på familierne og gode priser i hverdagen

Til daglig serverer Sushi Lovers den samme høje kvalitet som altid med kvalitetsmenuer, som starter ved 250 kr. Efter den sidste ret bliver gæsterne spurgt, om de er blevet mætte.

– Er de stadig sultne, får de serveret mere, for menuerne kommer med en mæthedsgaranti.

Hvis børn under 12 år spiser under ti stykker fra børneudvalget, koster maden kun 29 kr. Vælger de “all you can eat” fra børneudvalget, koster det 69 kr. Og spiser de det samme som de voksne, koster maden det halve af de voksnes.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.