Vælg en side

Henrik Jyrk indtræder som ny partner på Tisvilde Bistro! Glæd jer til endnu en sæson på Tisvilde Bistro med en fuldtræffer af madglæde, energi og unikke sommeroplevelser, når Henrik Jyrk og Anders Buhl sætter barren højt i Tisvilde til sommer.

År efter år vender vi tilbage til Tisvilde Bistros unikke kombination af  madglæde og musikoplevelser. Udendørs intimkoncerter med kendte artister – i år bl.a. Jada, Andreas Odbjerg, Burhan G, Anders Matthesen og mange flere – mens vi stornydende indtager sommerlivet med kølig rosé og lækker mad. Sådan bliver det også i år. Næsten. For kokken i køkkenet hører til blandt Danmarks bedste. Henrik Jyrk er tidligere køkkenchef på en af de mest kendte Michelin-restauranter i verden, Atelier Crenn i Californien. Han har vundet Danmarks største kokkekonkurrence, Sol Over Gudhjem, to år i træk, og med sin Restaurant Kul vundet Danmarks Bedste Bistro, samt et hav af øvrige priser. Han optræder også som entusiastisk tv-kok og madvært for TV 2’s Go’ morgen Danmark, og i Masterchef på TV3 har den talentfulde kok også været med. Så hvorfor ønsker Henrik Jyrk at komme til Tisvildeleje på Nordsjællands mest kendte Bistro med sol i ansigtet og sand mellem tæerne?

Rosé, madglæde, samvær og musik er de gode ingredienser bag Tisvilde Bistro.

Smittende energi og ren sommerglæde

− Fordi det da bliver SÅ fedt at komme ud i sommerlandet og give en masse dejlige mennesker en stor oplevelse, lyder det begejstret fra Henrik Jyrk, som rykker ind med sit Dining by Jyrk-hold. Talentfulde professionelle som også hjælper ham med private dining-konceptet i Smallegade på Frederiksberg, hvor Dining by Jyrk serverer luksus-gastronomi i eksklusive rammer. Henrik Jyrk, der før har lavet pop-up restauranter i Singapore, sætter kvalitetsbarren højt med to faste serveringer: Skaldyrsfad og snack-servering med 10 serveringer til en rigtig deler, og han vil være ”på sommerens bedste bistro”, så meget som muligt, så gæsterne kan møde kokken med den smittende energi.

På scenen i år kan du bl.a. opleve Jada, Sko/Torp og Sanne Salomonsen.

Kokketræf med prominente navne

Ud over at der med Jyrk & co. i køkkenet er dømt noget nær statsgaranti for sindssygt lækker sommer-mad med velsmag og hygge, så vil der hen over sommeren også være fire kokketræf, hvor Bistroen inviterer deres gastronomiske legekammerater til at kreere seks serveringer til sommergæsterne. Alle sommeroplevelserne kan bookes via Bistroens hjemmeside.

Tisvilde Bistro og Henrik Jyrk
Tisvilde Bistro er ”Mallorca med et drys nordisk coolness”, hygge og kærlige rammer i kombinationen med restaurant, intimkoncerter og kulturelle arrangementer. Der er dømt store, unikke oplevelser under den åbne stjernehimmel på Bistroen, når Buhl og Jyrk går sammen! Det bliver best of both worlds, når Buhls magiske musikunivers møder Jyrks høj-gastronomiske niveau – en sommer, som du ikke vil gå glip af!

Sommerprogram Tisvilde Bistro

10.7.23 VICTOR LANDER
Med sin legende tilgang til comedy, leverer han fjollede jokes, der aldrig går på kompromis med træfsikkerheden.

14.7.23 SANNE SALOMONSEN
Med sit store bagkatalog, fyldt til randen af store hits & klassikere, giver Sanne Salomonsen en unplugged koncert og deler ærligt og kærligt ud af sig selv, samt sine anekdoter.

15.7.23 MALTE EBERT
Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans.

17.7.23 ANDREAS ODBJERG
Andreas Odbjerg kommer på Danmarks tour med sine bedste venner og en hitparade, der indebærer storhits som ”Føler mig selv 100”, ”Velkommen tilbage”, ”I morgen er der også en dag”, ”STOR MAND” og en lang række nye numre.

18.7.23 THE ANTONELLI ORCHESTRA med hemmelig gæst
Nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje. De synger sig ind i danskernes hjerter uge efter uge i TV2 programmerne “Vild med Dans” og “Toppen af Poppen”.

27.7.23 BURHAN G
Burhan G markerer sig gang på gang som en af landets ypperste popartister. Der er næppe et øje tørt, når Burhan G gang på gang lægger sit publikum ned med en hitparade af både personlige ballader og catchy melodier.

28.7.23 LIS SØRENSEN
Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier, samt nye forrygende numre. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler   fortidens hits.

31.7.23 SOIREE ROYALE inkl. 4-retters middag
En helstøbt aften af det bedste fra den klassiske verden, herunder strygerkvartet, solo-violin, stjerne-pianist, opera og ballet, som aftenen igennem guides af fortæller, Thure Lindhardt.

1.8.23 CLAUS HEMPLER
Claus Hempler slog allerede som helt ung sit navn fast, som sanger i det succesombruste band Fielfraz. Glæd dig til at genhøre numre, som ”Op”, ”Navnet er Hempler” og ”Jeg Drømmer Om En Sang”.

2.8.23 SKO/TORP
Søren Skos melodifornemmelse og knivskarpe vokal, samt Palle Torps sans for afbalancerede arrangementer har ført dem rundt på en on going tour på landets mange spillesteder igennem årene.

12.8.23 JADA  
Jada er blevet et forbillede, en inspiration og stemmen for en hel generation, der kan relatere til og spejle sig i hendes autentiske musik, ærlige og opløftende tekster! Glæd dig til at genhøre numre, som ”Nudes”, ”Lonely” og ”Dangerous”.

19.8.23 MICHAEL FALCH
Michaels soloshows veksler mellem løssluppen hjertelighed og intens alvor i fortællinger og sange, der viser, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge.

24.8.23 / 25.8.23 / 26.8.23 ANDERS MATTHESEN
En stand-up aften med Anders Matthesen, der er tilbage med spritny stand-up som vi kender det bedst – Matthesen, en mikrofon og en kæmpe pulje af jokes, hvor Matthesen tager udgangspunkt i sin egen navle og hans groteske og underfundige observationer.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.