Vælg en side

Til 4 personer

4 store makroner
4 dl skyr
Skal af 1 appelsin
4 spsk. flormelis

SYLTEDE RABARBER

Saft fra 1 appelsin
1 dl vand
1 dl rørsukker
6 stængler rabarber
Kornene fra 1/2 stang vanilje

PYNT

125 g hindbær
skovsyre

Knus makronerne let og fordel i 4 glas. Rør skyr med appelsinskal og flormelis, kom i en sprøjtepose og stil i køleskabet. Kog en lage af appelsinsaft, vand, rørsukker og vaniljekorn. Skyl og skær rabarber i tynde skiver giv dem et opkog i lagen, afkøl i køleskabet. Fordel rabarber over makronerne, sprøjt cremen på, drys med hindbær og pynt med skovsyre.

camilla Lawes

Camilla Zarah Lawes

Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.

Besøg NORD's Gastro butikker her:

Opskrift romkugler

Opskrift romkugler

Pisk smør og sukker sammen, tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Rør hvedemel og kakao i dejen sammen med vaniljesukker. Kom kagen i en smurt bradepande på 15 cm x 30 cm og bag den i 30 minutter.

læs mere
Spaghetti vongole

Spaghetti vongole

Vask muslingerne grundigt og sorter de beskadigede og åbnede muslinger fra. Kom muslingerne i en skål med koldt vand i ca. 1 time. Kom derefter muslingerne i en si og lad dem dryppe af.

læs mere
error: Content is protected !!
X