Til 4 personer
4 store makroner
4 dl skyr
Skal af 1 appelsin
4 spsk. flormelis
SYLTEDE RABARBER
Saft fra 1 appelsin
1 dl vand
1 dl rørsukker
6 stængler rabarber
Kornene fra 1/2 stang vanilje
PYNT
125 g hindbær
skovsyre
Knus makronerne let og fordel i 4 glas. Rør skyr med appelsinskal og flormelis, kom i en sprøjtepose og stil i køleskabet. Kog en lage af appelsinsaft, vand, rørsukker og vaniljekorn. Skyl og skær rabarber i tynde skiver giv dem et opkog i lagen, afkøl i køleskabet. Fordel rabarber over makronerne, sprøjt cremen på, drys med hindbær og pynt med skovsyre.
Camilla Zarah Lawes
Jeg har altid brugt rigtig mange timer i mit køkken på at lave mad og eksperimentere med nye op-skrifter og ideer. Det, jeg brænder allermest for, er mad, som er smukt, smager godt, er enkelt og sundt. Og så har jeg et blødt hjerte for kager og desserter. Mit motto er kvalitet frem for kvantitet.
Besøg NORD’s Gastro butikker her:
Syltede pærer med fyldig creme
En klassisk dessert, der har fået et lille tvist af stjerneanis. Pærerne kan tilberedes flere dage før og opbevares i køleskabet i lagen.
Marengs med saltet karamel
Vi elsker marengs, de er søde og sprøde, og smager vidunderligt med dulcecreme og saltflager.
Ris-dessert
Ris à la mande smager så skønt og er en dejlig dessert i december, her har jeg lavet den med græsk yoghurt og med en skøn sprød æblesalsa.