Vælg en side

Som noget helt nyt kan du få ugens klassiske ret i det lyserøde bondehus, og i december står den også på julefad, juletræssalg, gløgg og æbleskiver.

Brændende kærlighed, som var det vores mor, der havde lavet den. Rødvin i glassene, tændte stearinlys og udsigt til Øresund. Siden den kendte Vedbæk-perle Rosenhuset med Danmarks bedste udsigt og atmosfære fik ny ejer, er der sket lidt af hvert. Ét af de nye tiltag er ugens ret. Lækre og vintervarmende retter som fx stegt flæsk med persillesovs, butterchicken med ris og bøf stroganoff. Lavet med kærlighed af det dygtige køkkenteam i Rosenhuset.

Den helt særlige Rosenhus-stemning

Rosenhuset appellerer i den grad til at nyde sin aftensmad som gæst – også udenfor under varme-lamperne – men ugens ret, og faktisk alle husets retter, kan også tages med hjem som take-away. Rosenhuset har allerede fået stor succes med ugens ret-konceptet, og dét forstår man jo godt med stedets helt særlige evne for at skabe hygge og servere hjemmelavet god mad. Og i december kan du forvente, at der bliver skruet ekstra op for hyggen med julefade, som man skal reservere på forhånd.

Ugens ret

Klassiske hjemmelavede retter til at spise i Rosenhuset eller som takeaway fra onsdag til lørdag.

149 kr.

Juletræer til salg

Smagfuld gløgg, æbleskiver og udenfor duften af gran… Rosenhuset kan virkelig noget, når det er jul, og stedet har netop fået tilladelse til at sælge juletræer på græsplænen foran cafeen. Endelig vil der være mulighed for at holde sin julefrokost i Rosenhuset. Alle ugens dage i hele december fra 12.30 til 21.00 kan du bestille et julefad. Oplagt til en uformel julefrokost med familie, venner og veninder med alt det maven elsker, netop fordi det er jul.

Jul i Rosenhuset

Juletræssalg fra 1. advent.
Julefad alle ugens dage fra kl. 12.30 til 21.00.
Gløgg og æbleskiver i hele december.

Hangoverburger

1. januar 2023!
Der er overfyldt på take-away-stederne, så bestil din hangoverburger med byens bedste pomfritter i Rosenhuset to stay eller to go. Så kan du hurtigt komme retur til sofaen igen.

169 kr.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.