NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Rotunden – det eksklusive supermarked

I Rotunden finder du alle de varer, du kan tænke dig, hvis du går op i kvalitet, service og udvalg.

– Og hvis du ikke finder varen på hylderne eller bag disken i en af de mange specialafdelinger, skaffer vi den hjem til dig – både hvis det handler om en ost, du har smagt på din ferie sydpå, friskt lam eller nyretapper,siger købmand Rasmus Vejbæk-Zerr. Langt det meste finder du dog i butikken. For supermarkedet, som har Danmarks bedste osteafdeling og er indstillet til både landets bedste slagter- samt frugt- og grøntafdeling, har omkring 21.000 varenumre. Det er næsten tre gange så mange som et almindeligt supermarked.

Slagtermester Søren Bo Rasmussen anbefaler:
FINSK KØDKVÆG OG SIGNATUR-PØLSER

Rotunden kød

Når grillmaden skal være i top, kan du vælge vores krogmodnede, finske kødkvæg, som har gået frit rundt på et stort areal. Vi har også et stort sortiment af hjemmelavede pølser på frilandsgris, som vores svende lægger navn til. Fx Marks, som er tilsat tomat og emmentaler.
Finsk kødkvæg 450 kr. pr. kg

Salgsleder Thomas Fridlund anbefaler:
DEN HVIDE DAME MED BÆR

den hvide dame Rotunden

Vores danske specialoste fra UNIKA er fremragende som afslutning på et måltid eller del af et ostebord. Fx Den hvide Dame, som er mild, fed og cremet, nærmest flødeagtig, sammen med friske jordbær og hindbær. Eller prøv Sirius, som er både hvidskimmel, rødkit og blåskimmel i et.
Den hvide Dame 23 kr. pr. 100 g

Controller Betina Drifte anbefaler:
PERFEKT GIN & TONIC

Rotunden Gin

Forkæl dig selv med en gin og tonic med den fremragende, spanske Le Tribute, som også laver sin egen tonic. Kom lidt is i glasset, derefter gin og tonic og en skive grapefrugt og fyld til sidst op med masser af is. Så holder din drink på kulden og bliver ikke udvandet.
Le Tribute gin 569 kr. / Le Tribute tonic 30 kr.

Delikatessechef Sebastian Randrup anbefaler:
SKØN THAI

grand premium deluxe menu Rotunden Hellerup Food Market

Vi har et stort udvalg af velsmagende og friske thairetter lavet fra bunden i vores delikatesseafdeling. Fx vores meget populære sesamkylling eller satay spyd, marineret i gul karry og gurkemeje. Du kan få retterne enkeltvis eller en buffet med fx fire eller seks retter.

Sommelier og købmand Rasmus Vejbæk-Zerr anbefaler:
BIODYNAMISK HVIDVIN

Rotunden biovin

Den tyske, biodynamiske hvidvin, Pflüger Biodynamite, er den sjældne blanding af 60% Riesling og 40% Gewürztraminer og passer perfekt til en sommeraften på terrassen evt. sammen med lidt ost. Men du kan vælge mellem 2.400 forskellige i Rotundens vinafdeling, som har det største udvalg i Danmark.
Pflüger Biodynamite 2 fl. 240 kr.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X