Vælg en side

Tåge er nattens morgenkåbe, og morgenkåben bliver ikke smukkere end her på stranden i Vedbæk. Her har den nye indehaver med tryllestøv gjort Café Rosenhuset til en lokal hjerteanbefaling. Mums, siger vi bare! 

Den lyserøde, stråtækte Café Rosenhuset er nok den mest kendte bygning i Vedbæk. Den står på den absolut bedste adresse i byen, og med den nye indehaver er der nu kommet andre boller på suppen. Eller rettere klassisk stegt flæsk med persillesovs, boller i karry med dyrevelfærdskød og lasagne. Vinterlyset er her med kaffe og kage, frokoster og aftenmenu. Spis her, eller spis den hjemme. Mad-to-go eller takeaway, som man siger på moderne dansk.

Salt og vand i luften

Ånden i Café Rosenhuset er både inde og ude. Hyggelig caféstemning inde til duften af ristede kaffebønner, og smagen af salt og vand i luften ude, for det er så tæt, vi er på strand og vandet i Øresund. Herude er tåge nattens morgenkåbe. Og når temperaturen og sneen falder, ja, så tænder varme-lamperne med tryllestøv og hygge i loungen.


Altid god service af vores veloplagte personale

Besøg NORDs gastro butikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.