Vælg en side

Købmand og sommelier Rasmus Vejbæk-Zerrs ’egne’ vine bliver i dette nummer anmeldt af anerkendt vinanmelder.

I Hellerup Food Market er vi fire dedikerede vineksperter, som kritisk smager og udvælger alle de vine, som vi sætter på hylden. Derfor er det en ekstra tilfredsstillelse, når seriøse og saglige vinanmeldere, som Rolf Madsen, deler vores begejstring. Rolf Madsen skriver for Vinexpressen.dk og Berlingske. Hos sidstnævnte bliver Hellerup Food Market også vurderet som en enkeltstående vinforretning på grund af det store sortiment på mere end 2000 vine.

Champagne André Robert – Le Mesnil sur Oger, Blanc de Blanc, Frankrig
Vidunderlig næse med masser af citrus, æble og en lille kant af ristet brød og chokolade. Spændstig som en finlemmet og toptrimmet araberhingst. Intens, lækker og saftig.
399 kr.

Chateau Les Bertrands 2016, Blaye Cotes de Bordeaux, Frankrig
Først lidt grafit, så lidt cedertræ og til sidst et delikat pift af solbær. Meget elegant i munden med lethed, finesse og en klassisk racerenhed.
99 kr.

Max Müller – Vollkacher Ratsherr Silvaner 2015, Franken, Tyskland
Helt vidunderlig duft af grape, kridt og citron. Vanvittig lækker Silvaner, der næsten smager som en kæmpestor Riesling med en fantastisk intensitet og syre så skarp som et barberblad. Måske verdens bedste silvaner. Fremragende.
200 kr.

Chateau La Gorce 2014, Medoc, Frankrig
En gang imellem bliver man overrasket over, hvor godt en simpel Medoc kan smage. Den kunne i min optik ligeså godt være en klassificeret Bordeaux fra et af de berømte slotte. Blindt ville jeg nok have gættet 4. eller 5. cru fra Saint Estèphe, og det er en af de vine jeg sent vil glemme.
149 kr. pr. fl. 2 fl. 250 kr.

Rasmus Vejbæk-Zerr

Rasmus Vejbæk-Zerr er købmand i det prisvindende luksus-supermarked Hellerup Food Market (Meny) i Rotunden. Han har arbejdet professionelt med vin i 24 år. Er certificeret sommelier fra Vinakademiet og holder vinforedrag og smagninger. Hans hold Rotunden er sammenlagt nummer 1 over de seneste fem år ved DM i blindsmagning.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X