NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Der findes ikke et mere ikonisk og oplagt sted end Hotel d’Angleterre at holde sin businessfrokost på. Elegant til fingerpidserne og til konkurrence-dygtige priser.

Køkkenchefens frokostmenu 2-retter 325 kr. 3-retter 425 kr.

D’Angleterre, behøver man bare at sige, og så ved de fleste, at her på Kongens Nytorv 34 ligger landets bedste og mest luksuriøse femstjernet hotel. Men, hvad man måske ikke lige tænker over, at i disse ikoniske rammer, er det muligt at få en lækker frokost i Michelin-restauranten Marchal til ganske fair priser. 325 kroner for køkkenchefens frokostmenu omgivet af elegante og moderne møbler holdt i en stilren mørk og lilla farveskala, som får sjælen til at falde helt på plads, er altså lidt af et fund.

Højt niveau og afslappet stemning


– Mange forbinder d’Angleterre med noget ekstravagant og dyrt. Det er det også, men vi bestræber os også på at have et køkken, hvor man oplagt kan nyde en frokost med sine forretningsforbindelser eller venner til gode priser, fortæller Marchals køkkenchef Andreas Bagh. Vi sidder i loungen. Her klikkes på tasterne, snakken går diskret og en forretningsaftale indgås, efter man har spist stuvet Karl Johan-svampe med kakaoskaller og bagt pighvar med jordskokker og rå hasselnødder. En rigtig efterårsfrokostmenu som passer perfekt til at blive nydt bag restaurantens store vinduer ud til menneskemylderet på Kongens Nytorv.

– Selvom vi gør alt for at leve op til vores høje niveau, så gør vi også rigtig meget ud af, at stemningen skal være afslappet. d’Angleterre er et sted, man hygger sig og nyder livet, slår køkkenchefen fast.

Fransk med et nordisk twist


Andreas Bagh har været omkring Kong Hans og Geranium, inden han for et år siden fik ansvaret for, at hotellets Michelin-restaurant fortsatte sit høje niveau og varierede udbud. Køkkenet er fransk med et nordisk twist. Andreas fortæller, at man altid tager udgangspunkt i sæsonens råvarer og helst fra lokale økologiske og biodynamiske leverandører. Selvom han som regel er travlt beskæftiget i køkkenet, får han jævnligt tilbagemeldinger fra det super professionelle team af tjenere og sommeliers, som dagligt er med til, at stedet lever op til gæsternes høje forventninger. Hvad enten du kommer fra Paris eller Hellerup.

d’Angleterre
Kongens Nytorv 34
1050 København K
Bordreservationer 33 12 00 94
dangleterre.com

Åbningstider
Morgenmad / 
Mandag-fredag: 7–10.30 / Lørdag-søndag: 7–11
Frokost 12–16.30
Aften / 18–22 / Fredag og lørdag er køkkenet åbent til kl. 23.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X