Vælg en side

Peter valgte en Cæsarsalat med romainesalat, kylling, dressing, parmesanost, crutoner og økologisk brød. Man formår på Øregård Cafe at servere en cæsarsalat hvor de forskellige ingredienser udgjorde én helhed som var i top til 129 kr.

Rina valgte en let Tapas tallerken med seranoskinke, chorizo, oliven, grøn og rød pesto, blå ost, comté ost, øko. brød. En meget fint pyntet og dejlig let ret på en varm sommedag til 129 kr.

Øregaard Café

Jeg bliver stadig overrasket over at kunne finde nye frokoststeder i vores hjemby, som mange ikke lige kendte. Og her i den smukke park, ligger denne lille perle, med en smuk udsigt, lille og hyggelig samt udendørs café.

1 – Lokation

En skøn sommerdag i Øregårds smukke have med søen, hvor vi har udsigt til Hambros Allé med det blå Øresund i baggrunden. En speciel stemning opstod og vi nød det i fulde drag. Øregård Cafe, som ligger i forlængelse af museet, er et lækkert og klassisk spisested  med høj standard, som vi kun kan anbefale. Betegnelsen “en perle” er i høj grad dækkende.


Cæsarsalat til 129 kr.


Tapas til 129 kr.

2 – Smag:

Alle forventninger blev til fulde indfriet.

3 – Oplevelsen af maden:

Flot tilberedt, indbydende og lækkert at se på.

Dette kunne være bedre:

Skiltningen til museet og caféen kunne godt være bedre. Samt huske at stille salt & peber på bordet som en fast del af
borddækningen.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Gastro / Mardahl på frokosttur

Gastro / Mardahl på frokosttur

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
error: Content is protected !!
X