NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Øregaard Café

Jeg bliver stadig overrasket over at kunne finde nye frokoststeder i vores hjemby, som mange ikke lige kender. Og her i den smukke park, ligger denne lille perle, med en smuk udsigt, lille og hyggelig samt udendørs café.

Peter valgte en Cæsarsalat med romainesalat, kylling, dressing, parmesanost, croutoner og økologisk brød. Man formår på Øregaard Café at servere en cæsarsalat, hvor de forskellige ingredienser udgjorde én helhed som var i top til 129 kr.

Rina valgte en let Tapas tallerken med serranoskinke, chorizo, oliven, grøn og rød pesto, blå ost, Comté ost, øko. brød. En meget fint pyntet og dejlig let ret på en varm sommedag til 129 kr.


Cæsarsalat til 129 kr.


Tapas til 129 kr.

1. Lokation

En skøn sommerdag i Øregårds smukke have med søen, hvor vi har udsigt til Hambros Allé med det blå Øresund i baggrunden. En speciel stemning opstod og vi nød det i fulde drag. Øregård Cafe, som ligger i forlængelse af museet, er et lækkert og klassisk spisested  med høj standard, som vi kun kan anbefale. Betegnelsen “en perle” er i høj grad dækkende.

2. Smag:

Alle forventninger blev til fulde indfriet.

3. Oplevelsen af maden:

Flot tilberedt, indbydende og lækkert at se på.

Dette kunne være bedre:
Skiltningen til museet og caféen kunne godt være bedre.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X