NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Per Thøstesens restaurant på Esplanaden har et stærkt DNA som København og omegns førende franske brasserie på dansk. Om sommeren blæser nye og mere blide vinde med østers og champagne under åben himmel.

På den ene tallerken er der sprøde, hvide asparges og nypillede fjordrejer og på den anden er der østers. Masser af østers. For nok betyder sommeren, at der bliver skruet ned for det mandeprægede køkken med tunge retter, men portionerne er stadig store på Bistro Boheme – Kokken Per Thøstesens restaurant på Esplanaden gennem de seneste 11 år. DNA’et er det franske køkkens stolte traditioner med friske råvarer, kvalitetsfisk, mørt kød og lækker fløde og nykværnet fransk smør. To gange om ugen får restauranten friske råvarer direkte fra Paris.

Alt godt fra havet

– Sommeren hos os er indbegrebet af nypillede rejer, grillet fisk og østers, siger manden selv, der kan tale om mad, så tænderne løber i vand. Bilen fra Paris kommer sommeren igennem som supplement til de danske jordbær, asparges og friskfangede fisk, og Per Thøstesen glæder sig. For når det har været vinter længe, vil man som kok gerne i gang med alt det, der ’foregår over jorden.’

Spæde spinatblade og friske jordbær

– Alle kokke elsker sommeren, fordi vi går fra kål, kartofler og rodfrugter til alt det, der foregår over jorden, siger Per Thøstesens, der selvfølgelig godt ved, at asparges lige skal trækkes op af jorden. Men så er der tomaterne, de spæde spinatblade og ikke mindst alle frugterne som bl.a. bliver til de lækreste hjemme­lavede jordbærtærter og hindbærcoulis. Man kan også nyde sin frokost udenfor restauranten, der, udefra som indeni, ligner et stykke Paris midt i København. Er sommeraftenen lun, vil der også være udendørsservering på terrassen. I alt er der plads til 40 spisende gæster udenfor. Uanset hvad, er man altid sikker på masser af stemning hos Bistro Boheme med snak og grin blandt gæsterne ved de mange borde og et rend af tjenere med tallerknerne højt balancerende.

Skal du holde fest? Kontakt Bistro Boheme hvis du også vil holde din reception, konfirmation, bryllup eller fest i franske omgivelser.

Bistro Boheme
Esplanaden 8
København K
Telefon 33 93 98 44
bistroboheme.dk

Åbningstider
Mandag – lørdag: 11.30–01
Søndag: lukket.
Køkkenet er åbent hver dag fra: 11.30–22
(Pause mellem: 16–17.30)

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X