Vælg en side

Få slukket mokkatørsten på NORD Magasinets kaffe-roadtrip, som guider dig gennem 7 destinationer, hvor kaffepausen krydres med smukke omgivelser.

Sommeren står for døren, og du kan i ro og mag iføre dig solbrillerne, bevæge dig ud i reservatet og få stillet kaffetrangen sammen med kæresten, konen eller familien. Og netop de nordsjællandske landeveje er fyldt med gode kaffesteder, som oven i købet ofte tilbyder en velsmagende bid brød til.

Derfor. På med de vandreskoene, tag motionscyklen eller kværn NORDs kaffe-roadtrip med soltaget nede på fire hjul.

Øregaard Café

Øregaardsparken i hjertet af Hellerup stimulerer sanserne på flere måder. Grønne områder og smukke skulpturer kombineres med udstillinger på Øregaard Museum. Når parkens visuelle højdepunkter er fordøjet, kan du passende tage en ”slapper” på Øregaard Cafés hyggelige terrasse og finde plads til kaffe med frokosttilbud eller kage.

Øregaard Café
Ørehøj AllÈ 2 / Hellerup
Tlf. 53 69 80 64

Café Jorden rundt

Når Kystvejen skifter Hellerup ud med Charlottenlund, svinger du forbi Café Jorden rundt. Nyd kaffen og/eller kagen enten inden for med panoramisk udsigt ud over Øresund og Charlottenlund Søbad via caféens store glasvinduer eller i den friske luft på terrassen.

Café Jorden Rundt
Strandvejen 152
Charlottenlund
Tlf. 39 63 73 81

Café Bomhuset

Et stenkast fra Café Jorden Rundt ligger Café Bomhuset, hvor Øresund stadig gør opmærksom på sig selv i baggrunden. Her er det oplagt at tage kaffen, enten før eller efter du har gået en tur i nærliggende Charlottenlund Skov.

Café Bomhuset / Skovridderkroen
Strandvejen 235 / Charlottenlund
Tlf. 39 65 67 00

Dronning Louises Tehus

Er der en tedrikker i selskabet, bør I smutte over på den anden side af vejen, i udkanten af Bernstorffparken, hvor en smuk rosenhave danner rammerne for Dronning Louises Tehus. Her tilbydes afternoon tea hele sommeren (25. maj til 29. september, lørdag og søndag kl. 11-17). Læg desuden vejen forbi det gamle og fredfyldte drivhus, Paradehuset – lokaliseret midt i gartneriområdet i Bernstorff Slotshave.

Dronning Louises Tehus
Ved Slotshaven 12 (huset forenden af vejen ved skoven)
Gentofte
Tlf. 39 65 88 89

Café Caféen

Kaffe-ruten bringer os nu mod Vangede Bibliotek, hvor Café Caféen fungerer som tilstødende hyggegemakker og drives af de frivillige ”Vangedes Venner”. Her kan du læne dig tilbage med lidt læsestof, mens kaffen glider ned.

I café-området er der desuden mulighed for selv at udstille kunst eller betragte frivillige udstilleres kreationer.

Café Caféen
Vangede Bygade 45
Gentofte

Hyggeriet

Nu tilbagelægger vi en længere distance for at lande i kystperlen Vedbæk, hvor kaffebaren Hyggeriet har introduceret ”kaffen før kaffen” – den økologiske White Coffee, som bl.a. gemmer på en masse gode næringsstoffer, der er bibeholdt i den let ristetede kaffebønne.

Vil du hellere have din kaffe på den helt regulære facon, kan du bestille Hyggeriets fantastiske kaffe – importeret fra en lille bæredygtig farm i Costa Rica.

HYGGERIET
Vedbæk Stationsvej 20
Vedbæk

Louisiana Café

NORDs kaffe-roadtrip parkeres i Humlebæk på Louisiana Museet. I de smukke omgivelser på Calder-terrassen smiler Øresund ekstra meget til dig i sommerhalvåret. Så hvorfor ikke at krydre et besøg på det ikoniske museum med en kop kaffe på terrassen? 

Louisiana Café
GAMMEL STRANDVEJ 13
HUMLEBÆK

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Content is protected !!
X